Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 24 wrz 2007, 21:27

Spotkania nie oglądałem gdyż wyjechałem, ale powoli nadrabiam informacje ze świata futoblu ostatnich 4 dni i ściągnąłem także skrót meczu. Jeśli chodzi o sytuacje to wyglądało to na wyrównany mecz. Co nasi robili jednak w akcji podanej w linku przez Zico to szok. Kiedyś widziałem w internecie coś podobnego bodaj w lidze angielskiej. Ibra w lidze niezawodny, troche pecha znów miał Adriano jednak widać poprawe w grze Imperatora.

Maicon :roll: 3 mecze dyskwalifikacji za coś takiego :roll: niejednokrotnie można spotkać się z bardziej chamskim i dzikim zachowaniem, a komisja przymyka oko. Jak napisał Babel w komentarzach "za zawieszenie Adriano za wymuszenie faulu nic mnie już nie zdziwi". Ogólnie początek sezonu mocno przeciętny. Dobrze przynajmniej, że Milan i Juve z Romą potraciły punkty.

Jeszcze jedna sprawa. Rivas zasłabł na sobotnim treningu, oby nic ciężkiego chłopakowi się nie stało bo jeszcze tego brakuje aby na Lige Mistrzów wypadł kolejny obrońca. Póki co jednak najważniejsze jest jego zdrowie i jeśli jest konieczność to trzeba będzie na niego poczekać.

Forza Inter

Wróć do „Włochy”