Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2447
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 24 wrz 2007, 21:55

Hehe...jak na razie to o Salgado najwięcej mówi się w kontekście odejścia w zimie :P Myślę, że on jakimś bardzo ważnym ogniwem dla tej drużyny nie jest, bardziej taki doświadczony rezerwowy, bo dla mnie rzeczą oczywistą jest, że Michel nie zagrałby w tym meczu, gdyby mógł zagrać Pepe lub Metzelder. Szkoda, że Schuster nie zdecydował się na Heinze w środku, ale skoro już tak ma to wyglądać to Slagado zagrać musiał. No nie musiał, mógł zagrać Torres. Szczerze to byłem trochę zdziwiony, że nie było go w kadrze na mecz w obliczu tych kontuzji w obronie. Mimo to ważne było jedno. Bernd chciał sprawdzić co Salgado może tej drużynie jeszcze dać, bo jak inaczej mógł to zbadać? Treningi to nie wszystko. Salgado był słabiutki i w związku z tym prawdopodobnie przy ponowieniu podobnej sytuacji co teraz będą sprawdzane inne rozwiązania. Właśnie Torres lub Heinze na środku. Przynajmniej tak powinno być. Salgado będzie lepszy jako zmiennik, żeby mógł wejść w 70' za Ramosa, kiedy wynik będzie w jakimś spotkaniu pewny :wink:

Wróć do „Hiszpania”