Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 24 wrz 2007, 22:04

Wielu juz przekresla Manciniego. A ja cały czas apeluje o spokój, bo że linia środkowa jest jeszcze daleka od formy to fakt, ale taki stan nie bedzie utrzymywał sie do końca sezonu. Rok temu tez poczatek był niemrawy i tez traciliśmy punkty lub męczyliśmy sie bardzo. Dajmy czas zawodnikom, którzy grali na Copa America (i nie nazywają sie Maicon) i np. Patrickowi który tez nie przepracował pełnego, jak zwykle bardzo krótkiego okresu przygotowawczego w Italii. Oni teraz muszą popracowac nad fizyka, bo w tej maks dyspozycji bedziemy musieli byc w innym momencie. A zapewniam was, że grać w piłke sie nie zapomina. Powiem szczerze wkurzają mnie, że w każdej sondzie gdzie bedzie pracować Mourinho wymieniają zupełnie bezpodstawnie Inter. Jedyny problem jaki widze to dyskwalifikacje na CL, bo w tej chwili gramy bez najkreatywniejszego rozgrywającego (Maicona :P) a dodatkowo kontzuje Matrixa i Chivu. Ponoć wracja do treniongów i chwała za to naszym znachorom.

Podobnie jak Zico uważam, że zagraliśmy najlepszy mecz w sezonie (nie oglądałem tego z Udine, bo siedziałem z jakimis pijakami w WLKP). Czasami tak po prostu bywa, że sie remisuje i trudno na to poradzić. Niefrasobliość w pierwszej minucie, głupi karny. Ta sytuacja co sie tak kotłowało pod bramką Amelii, to nie wiem jakim cudem nie wpadło do sieci. Chyba tego dnia bóg ubrał koszulke Livorno. Co do zawieszenia Maicona to jest to śmieszne, oczywiście czerwona kartka zasadna, ale dwa mecze to maksymalnie powinien dostać. Chlop nie ma szczescia do gry w Livorno, choć poprzednia kartka był jeszcze bardziej idiotyczna i niesprawiedliwa. Najważniejsze, że inni tez potracili punkty.

Wróć do „Włochy”