Nie ale jak nie puścił nawet on to a zazwyczaj w TV widzisz wszystkie błędy które popełnia sędzia to ja się nie dziwię że arbiter też tego nie widział i choćby z tego względu nie rozumiem upierania się arka że sędzia wypaczył wynik meczu. Nie zrobił tego celowo więc nie wypaczył a po prostu się pomylił a mylił się w obie strony ale w tym temacie jest mowa tylko o jednym pokrzywdzonym - o Juve.venomiq pisze:Czyli gdyby Twoim zdaniem realizator puscil te powtorke na ktorej wszystko ewidentnie widac - juz w trakcie meczu, to wszystko byloby inaczej?
Ale to ja najpierw gdybałem czy arek że mecz zakończyłby się innym wynikiem skoro w koło powtarza że wynik meczu został wypaczony, co? Ja właśnie pokazywałem że nie ma sensu roztrząsać tej sytuacji bo mecz mógłby się różnie zakończyć i dlatego tak gdybałem a wg mnie nie ma to sensu.venomiq pisze:Żadnej. Ale w ten sposób mozna sobie gdybac o kazdym błędzie sędziego.
Wiedziałbyś o tym spalonym gdyby nie analiza meczu wrzucona tu na forum po spotkaniu? I co podczas meczu kląłeś że bramka padła ze spalonego? Myślę a nawet jestem pewien że nie. Było minęło, jakoś nie roztrząsam tych spalonych co jednak jestem zmuszony robić ale jestem do tego prowokowany (venomiq pisze:Powodzenia przy zachowywaniu zimnej krwi, jak Twojej druzynie w prestiżowym meczu ktos uzna nieprawidlową bramkę.
Masz rację - jakby na to nie patrzeć stracona bramka to utrata gola, rzekłbym że zawsze a nie w większości przypadkówvenomiq pisze:Stracona bramka moze podzialac na druzyne i poderwac ja do walki. Pewnie. Jednak w zdecydowanej wiekszosci przypadkow stracona bramka to utrata gola, stawia druzyne w gorszej sytuacji.
Chciałem arkowi uświadomić że nie można odjąć złej bramki Tottiego i powiedzieć że mecz zakończyłby się wynikiem 2:1 dla Juve bo mecz mógłby się różnie potoczyć a mam wrażenie że on tak właśnie myśli. Dlatego gdybałem ale ty jak zwykle zrozumiałeś co chciałeś.
Idź może się prześpij, daj się misiowi utulić do snu bo sam bredziszvenomiq pisze:I znów bredzisz. Kto pisał o sprzedanym meczu? Kto pisał, że sędzia to zrobił specjalnie?
Masz bo widzę że albo jesteś leniem i nie czytałeś wszystkiego albo masz coś ze wzrokiem (zacytowane fragmenty dotyczą tylko i wyłącznie jednego posta arka, słownie: JEDNEGO)
arek_ahig pisze:A więc rozumiem, że wedle twojej opinii, w świetle obowiązujących przepisów pikarskich wynik meczu nie został wypaczony?
A teraz popatrz co sam napisałeśarek_ahig pisze:Nie rozumiem tych olbrzymich pokładów hipokryzji, bo przecież trudno kwestionować, nieprawidłowośc tej bramki, a tym samym wypaczenie wyniku.
Też masz wrażenie że coś tu nie gra i ktoś coś jarał?venomiq pisze:Kto pisał o sprzedanym meczu? Kto pisał, że sędzia to zrobił specjalnie?
Nikt.
Wręcz przeciwnie, Arek użył słowa: 'pech'. Bo mielismy pecha, ze ta bramka zostala uznana.
Jak w tej sytuacji ma się twoje zdanie:
venomiq pisze:I znów bredzisz (...) Myśl trochę.
Następnym razem proponowałbym ci zagłębienie się w temacie a nie wybranie ostatniego posta i przywalanie sie do niego o!
A co mnie obchodzi co ktoś pisał o waszym meczu z Interemvenomiq pisze:I mogę się założyć, że gdyby to bylo na korzysc Juve zaraz podnioslyby sie glosy, że to nie bylo przypadkowe. Jak w pamiętny meczu Inter - Juve 2-1 gdy Adriano (?) strzelił bramkę mimo wyraźnej sygnalizacji, że tu rzut wolny pośredni. Co było wówcas na stronach piłki? Co było w komentarzach interistów (także na stronach o Interze)? Że sędzia znowu ich skrzywdził, że znów sprzyjał Juve. A to było w sytuacji, która ewidentnie była prawidłowa, gdzie sędzia od samego początku trzymał rękę w górze (znak, że jest pośredni).
Więc strach myslec co by bylo gdyby pomylil sie w ten sposob na naszą korzyść.
Zresztą jak napisałem dziwisz się ze inni wam sugerują kupowanie meczów a nie sugerują MU
Myśl trochę.
A kto miał mówić o waszych błędach na forumvenomiq pisze:Więc strach myslec co by bylo gdyby pomylil sie w ten sposob na naszą korzyść.
W Serie B nikt nie wspominał o błędnych karnych przeciwko nam, o bramkach rywali ze spalonego, o braku ewidentnych karnych dla nas.
Oglądałeś meczarek_ahig pisze:Ja rozumiem, że mogłyby być wątpliwości gdyby ten spalony był minimalny. Ale on był trudny do przeoczenia.