Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: olson » 25 wrz 2007, 17:18

Wreszcie na dobre wróciłem. Niestety, wypowiadać się nt. któregokolwiek z naszych ostatnich meczy nie będę, ponieważ naprawdę niewiele o nich wiem. W zasadzie znałem tylko wyniki. Ot, co się dzieje z człowiekiem bez dostępu Internetu przez dłuższy czas :roll:. W tym tygodniu mam nadzieję nadrobić zaległości tj. pościągać mecze i oczywiście je dokładnie obejrzeć.

Tymczasem Lizarazu w wywiadzie dla strony internetowej stacji DSF polecił Samira Nasri'ego do Bayernu. Jak dla mnie bardzo średni pomysł. Najlepsze jest jednak to, że szanse na jego sprowadzenie byłyby niewielkie. Poza tym, nie sądzę, żeby Hoeness czy Hitzfeld wyrazili zainteresowanie tym zawodnikiem.

Już jutro czeka nas mecz z czerwoną latarnią Bundesligi, Energie Cottbus [bądź Chociebuż, jak kto woli :lol:]. Mimo poprawiającej się ostatnio naszej sytuacji kadrowej, zagramy bez nadal kontuzjowanych Sagnola, Lahma, Sosy i Hummelsa. Reszta zawodników będzie raczej do dyspozycji Generała. Inny wynik niż nasze zwycięstwo trudno sobie wyobrazić, acz nie takie kwiatku się już zdarzały.

Wróć do „Niemcy”