Ale mówiąc w prost chodzi tutaj o pozytywne myślenie. Bo każdy sobie zapewne pomyślał i samodzielnie przeanalizował jakie błędy zrobił. Schuster także bez cienia wątpliwości na pewne rzeczy zwrócił uwagę w kwestii błędów (zwłaszcza taktycznych) popełnionych przez zespół. Wszystko ma tylko zmierzać ku poprawie. Nie ma co wszystkiego rozkopywać w mediach. Chwalimy przeciwnika, nie wypowiadamy się o własnej grze, chyba że była naprawdę dobra. A jeśli już to mówimy o walce jaką musieliśmy włożyć w spotkanie. Wiadomym dla mnie jest, że nikt z piłkarzy Realu nie powie - "zremisowaliśmy fartem". Takie przemyślenia każdy zostawia dla siebie. Bo licho nie śpi, czuwa
Ale jak masz problem to pisz
Też tak mi się wydaje, że to jest taki pierwszy ruch w kieruku podbicia ceny za Diego jeszcze przed negocjacjami. Wydaje mi się, że jeśli Real będzie bardzo naciskał na ten transfer, a sam Diego też będzie chciał przejść do Realu nie będzie problemów z zamknięciem operacji. Wszystko najwyżej się przeciągnie i cena też nie będzie zbyt niska..gieksa pisze:chociaż przedłużenie kontraktu tak na prawdę oznacza tylko tyle ze real będzie musiał za niego więcej zapłacić