Puchar Ligi Angielskiej (Carabao Cup)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post autor: fieldy » 25 wrz 2007, 20:09

guru pisze:W sumie to sie strasznie nie zasmucilem tym, bo i tak meczu nie ogladalbym na zywo, ale z tym torrentem to mnie podlamales
trudno się spodziewać torrenta, skoro nikt meczu nie transmituje ...
choć moze jakiś cud się wydarzy, bo chciałbym zobaczyć młodych w akcji. Dziwne, że Reading - Liverpool pokazują, a lidera z podobno silnym Newcastle nigdzie nie można zobaczyć. Niektórzy mówili, że Newcastle ma silniejszy skłąd od I składu Arsenalu - chciałbym zobaczyć jak nasze rezerwy poradzą sobie z tak mocnym rywalem.
No i bracia Hoyte jeszcze ze sobą nei grali w pierwszej drużynie - też chciałbym widzieć jak razem współpracują.
co do składu który zaproponowałeś to mi się pomoc jedynie nie podoba.
Diarra, Diaby, Denilson, Walcott.
Jakby sie uprzeć to 3 raczej defensywnych pomocników. Choć Diaby ostatnio gra na lewym skrzydle i głownie atakuje, to chyba lepiej sobie radzi mimo wszytsko w odbiorze. Dalej Denilson, też potrafi zagrać śiwtna piłkę do napastników, ale też raczej [jak dla mnie] gra defensywnie. No a Diarra, to wiadomo - typowy DM. Walcott na pewno zagra od początku.
Myśle, że Merida lub Lansbury wyjdzie. zamiast któregoś z tamtej 3.
Moge sie mylić oczywiscie, ale chciałbym aby się Merida pokazał na boisku. 2 pomocników grajacych defensywnie wystarczy na boisku.

edit:
a jednak Wenger nie wystawił od poczatku Meridy, ani Henrego.

Debiutuje Fabiański. W obronie Traore, Senderos, Eboue, Hoyte. W pomocy Denilson, Diarra, Song, Walcott - atak bez niespodzianek - Eduardo i Nicklas.

znalazłem linka do relacji ... live click - dobre i to :)

Wróć do „Anglia”