Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: African » 26 wrz 2007, 13:54

fieldy pisze:bo kolejny mecz łatwy na pewno nie bedzie.
Czy ja wiem, czy nie będzie łatwy. Arsenal ostatnio jest w znakomitej formie, w drużynie nie widać słabych punktów, paru ważnych zawodników wraca po kontuzji, więc czego się tu obawiać ? według mnie niczego. Młoty mimo paru ciekawych wzmocnień przed sezonem nie grają jakoś dobrze, a Arsenal wczoraj pokazał, że nawet w nieco rezerwowym składzie potrafi pokonać silne Newcastle. Jakby na to nie patrzeć, to Sroki grają lepiej od West Hamu.

Ja coś czuję, że Kanonierzy zmiotą kolejnego rywala, tym razem 3:0, a hat-tricka po raz kolejny zdobędzie Emmanuel Adebayor :D

Teraz tak krótko o tym co się dzieje obecnie w Arsenalu

Fajnie, że po poprzednim nieco nieudanym sezonie dla Arsenalu wreszcie zaczęło się tam układać. Muszę szczerze powiedzieć, że nie spodziewałem się po Kanonierach tak dobrej gry, zważywszy na odejście Titiego i zakupy mało ograny i znanych zawodników. Prędzej lepszych wyników spodziewałem się nawet po Kogutach, a tutaj taka niespodzianka. Odejście Henry'ego tylko dobrze wpłynęło na całą drużynę, teraz nie ma tam jednego zawodnika, któremu podporządkowana jest cała gra, tylko jest paru graczy, który mogą wziąć na siebie odpowiedzialność za wyniki drużyny. Brawo Kanonierzy, oby tak dalej, a może w tym sezonie uda się wreszcie powrócić na mistrzowski tron Premiership. :wink:

Wróć do „Anglia”