Tak na dobrą sprawę to nie wiemy czy Eidur gwarantuje nam obecnie coś więcej niż Santi. Islandczyk bardzo dawno już nie grał w piłkę i trudno przypuszczać, aby był w chociaż przyzwoitej formie. Oczywiście to samo można powiedzieć o Ezquerro, ale skoro ostatnio na trybunach zasiadł Santi to niech dzisiaj posiedzi Gudikon2r pisze:mam nadzieje ze Eidur dostanie wkoncu szanse poniewaz niewiem po co na sile trzymac Titiego skoro ten przez caly mecz niepotrafi zrobic niczego ciekawego chyba nie ma po co trzymac go na sile ? fakt z meczu na mecz gra coraz lepiej ale mysle ze Eidur odwalil by robote podobna jak nielepsza co do Santiego to niejestem przekonany czy Frank dobrze robi zabierajac go na mecz poniewaz nawet zakladajac ze przegrywamy jego wejscie z lawki niczego dobrego raczej niewniesie Bask tylko blokuje miejsce lecz mam nadzieje ze mnie czyms zaskoczy o ile dostanie szanse
Eidur może dostanie szanse w sobotę z Levante, ale też trudno powiedzieć czy tak będzie.
Wielkimi krokami zbliża się powrót Puyola
Wyniki ankiety zaskakujące jak dla mnie. Oczywiście również oddałem swój głos na tę najbardziej popularną parę i przewaga nad pozostałymi propozycjami jest przygniatająca