Faucon pisze:a kim jest African, może też nam?
Nie, nie będziesz mnie znał. Mentor zna, bo pisałem z Nim już na innych forach (dokładnie na dwóch).
Pogra, pogra, ale tutaj również ważny jest nacisk kibiców. Kibice w Katalonii ostatnio oszaleli na punkcie Bojana i dos Santosa, co zresztą można zauważyć, gdy wchodzą na boisku. Cały stadion ich oklaskuje, choćby byli najważniejsi w zespole, ale to fajne jest. Gdyby taki Gudjohnsen wszedł na boisko zamiast Bojana, a Barca straciłaby punkty, to możliwe, że pojawiłyby się opinie, że Bojan mógł pomóc drużynie, zaś wpuszczenie mało kreatywnego Islandczyka było błędem.Faucon pisze:Gudi jest już po kontuzji w wystarczającej formie fizycznej to powinien dostać szanse powiedzmy w ostatnich 20-15 minutach np. zamiast Bojana, który sie jeszcze w swojej karierze nagra.
Ja tam nie żałuję Eidura. Ma chorą ambicję i zamiast grać teraz w podstawowym składzie w którymś z klubów ligi angielskiej, to tak nawet teraz nie może być pewnym miejsca na ławce w Barcelonie. No ale, cóż jego wybór. Czyżby powtórka z Savioli... ?