Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 27 wrz 2007, 8:10

Ebi pisze:Ostatnio Michał miał jakies objekcje, że nikt meczu nie komentuje to teraz ja się pierwszy odezwę.
Po prostu lekko zdziwiła mnie pustka w temacie po weekendzie :P

Pierwsza połowa wczorajszego meczu to była mordęga :? Myślałem, że po prostu wyjdę z siebie - i tak było do pierwszego trafienia, a w zasadzie do nieuznanej bramki Ribery'ego (sędzia - :red: , w ostatniej chwili mu się przypomniało, że odgwizduje wolny pośredni) - wtedy Bawarczycy naprawdę się poirytowali i rozpoczęli prawdziwy szturm na bramkę Cottbus.
Ebi pisze:Na uwagę zasługuje hattrick Klose (i kto tam narzekał, że jest niepotrzebny czy za stary niech ugryzie się w język)
Zdecydowanie najjaśniejsza postać tego meczu - co było może nawet jeszcze lepsze niż bramki, to jego asysta przy golu Toniego - mógł strzelać sam i nikt by nie miał mu tego za złe, ale zobaczył, że Włoch jest na lepszej pozycji i oddał mu piłkę :brawo: Muszę przyznać, że należałem do sceptyków przy jego transferze - uważałem, ze wobec oporu Werderu trzeba poczekać jeszcze rok - ale teraz odwołuję to całkowicie - zresztą Miro sam skutecznie zamknął usta wszystkim niedowiarkom, takiego startu (8 goli w 6 meczach na 7 mozliwych w BL :!: ) to sam Gerd Mueller by się nie powstydził :love:
Ebi pisze:Dodatkowo wysoką formę potwierdził Demichelis.
Ucieszyłem się z jego bramki, bo była swego rodzaju nagrodą za jego naprawdę świetną i równą dyspozycję, którą prezentuje od początku sezonu :wink:
kama_reda pisze: Ale całe spotkanie w wykonaniu Włocha przeciętne, by nie powiedzieć słabe.
W zasadzie tak :wink: Ale mimo wszystko jego bramki cieszą, a z formą myślę, że będzie coraz lepiej.
kama_reda pisze: Bayern grał ładny w miarę ładny dla oka futbol, ale to było ich obowiązkiem w potyczce z tej klasy rywalem.
Przeciwnik tak do wysokości pola karnego pozwalał nam w sumie na wszystko. A po pierwszej bramce i w polu karnym mogliśmy zrobić wszystko. Także gra cieszy i wynik też - ale prawdziwy sprawdzian zrobi nam Leverkusen w sobotę - oby korzystny dla Bayernu 8)
kama_reda pisze:Zaimponował Kroos, piłki dograne przez niego do Klose były idealne.
No własnie - ostatnie słowo o naszym najmłodszym debiutancie w historii BL. Naprawdę byłem zaskoczony tym, co ten chłopak zrobił w 20 minut - w końcówce był po prostu najlepszy, gdyby nie to, że była "potrójna" zmiana, w ogóle nie zauważyłbym wejścia Bastiana czy Poldiego, tylko właśnie Kroosa :brawo: Muszę przyznac, że jesli chłopak będzie się dalej tak rozwijał, to w prezencie na 20 urodziny chyba faktycznie Ulli da mu koszulkę z nr 10 :wink:

Wróć do „Niemcy”