Po prostu lekko zdziwiła mnie pustka w temacie po weekendzieEbi pisze:Ostatnio Michał miał jakies objekcje, że nikt meczu nie komentuje to teraz ja się pierwszy odezwę.
Pierwsza połowa wczorajszego meczu to była mordęga
Zdecydowanie najjaśniejsza postać tego meczu - co było może nawet jeszcze lepsze niż bramki, to jego asysta przy golu Toniego - mógł strzelać sam i nikt by nie miał mu tego za złe, ale zobaczył, że Włoch jest na lepszej pozycji i oddał mu piłkęEbi pisze:Na uwagę zasługuje hattrick Klose (i kto tam narzekał, że jest niepotrzebny czy za stary niech ugryzie się w język)
Ucieszyłem się z jego bramki, bo była swego rodzaju nagrodą za jego naprawdę świetną i równą dyspozycję, którą prezentuje od początku sezonuEbi pisze:Dodatkowo wysoką formę potwierdził Demichelis.
W zasadzie takkama_reda pisze: Ale całe spotkanie w wykonaniu Włocha przeciętne, by nie powiedzieć słabe.
Przeciwnik tak do wysokości pola karnego pozwalał nam w sumie na wszystko. A po pierwszej bramce i w polu karnym mogliśmy zrobić wszystko. Także gra cieszy i wynik też - ale prawdziwy sprawdzian zrobi nam Leverkusen w sobotę - oby korzystny dla Bayernukama_reda pisze: Bayern grał ładny w miarę ładny dla oka futbol, ale to było ich obowiązkiem w potyczce z tej klasy rywalem.
No własnie - ostatnie słowo o naszym najmłodszym debiutancie w historii BL. Naprawdę byłem zaskoczony tym, co ten chłopak zrobił w 20 minut - w końcówce był po prostu najlepszy, gdyby nie to, że była "potrójna" zmiana, w ogóle nie zauważyłbym wejścia Bastiana czy Poldiego, tylko właśnie Kroosakama_reda pisze:Zaimponował Kroos, piłki dograne przez niego do Klose były idealne.