Siatkówka

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 27 wrz 2007, 22:52

No mówiłem że podawali iż gramy z Serbkami :]

Jak oglądałem mecz to komentatorzy wspominali że Polki chciały wyeliminować Holenderki więc wniosek z tego taki że to ich bardziej sie obawiali niż Serbek. Siatkówką kobiet mało się interesuje ale wydaje mi się że lepiej grać z Serbią niż z Rosją zresztą oni to samo podkreślali. Wydaje mi się też że jak nasze będą odpowiednio skoncentrowane to powinniśmy sobie poradzić skoro wcześniej łatwo nam z nimi poszło.
Z tego co pamiętam to przez dobrą formę Holenderek wtopiłem kupon z ich meczu w World Grand Prix kobiet a jak teraz patrzę one wygrały całą zabawę w Chinach więc nasz dzisiejszy mecz przeciwko nim tym bardziej cieszy gdyż sety które wygraliśmy były cały czas pod naszą kontrolą. A jak już mielibyśmy trzeci raz z rzędu być najlepsi w Europie czyli ustrzelić klasycznego hattricka to już w ogóle byłoby ponad czyjekolwiek marzenia :P Zresztą miło się patrzy na te mecze nawet jeśli chodzi o kibicowanie gdyż na tej salce ( :roll: ) na której do tej pory graliśmy słychać było tylko Polaków (tak zauważyłem z urywków meczów które widziałem więc jak w jednym ktoś naszych przekrzyczał to wy nie krzyczcie na mnie bo później nie zasnę :cry: ).

Komentarz jaki znalazłem szukając info o WGP :arrow:
'poszukuję nagich zdjęc Leny Dziękiewicz pomóżce mi proszę'
by lizak

:lol:

Wróć do „Inne sporty”