Borussia Dortmund (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kamilo » 20 sty 2005, 11:32

rebuzz pisze:heheh juz wiem skad te cale nieporozumienie :) Po prostu osoba która tlumaczyla newsa sie pomylila :) bo tam niema slowa o pozyczce 98 mln euro, tylko o tym ze BVB jest zadluzona na 98 mln euro :)

hehe a oto news jaki umiescilem na stronie bvb.com.pl po konsultacji z naszym czlowiekiem w Dortmundzie. Wiadomo wiecje na temat pomocy ktora chyba bedize ale napewno niema mowy o pozyczce pieniedzy :) ( az tak wielkich )
www.bvb.com.pl pisze: Bayern chce zaoferować do wypozyczenia jednego z następujących piłkarzy : Santa Cruz, Kouffur, Linke, Hashemian i Zickler. Jednak jaki będzie oficjalny wybór zarządu Borussi narazie niewiadomo. Pozostaje czekać na rozwój spraw.
No jak to przeczytałem to niewierzyłem !!! Bayern miałby dać 98 mln euro, nawet ich na to by nie było stać !!!!
A wypozyczenie piłkarzy?? Uważam to za świetny pomysł nie tylko da to korzyści Bayernowi, ale także Borussi !! Z tych co wymienił Rebuzz piłkarzy to Borussi przydałby się napewno Santa Cruz (nie spełniony talent może w Drtmundzie by się odnalazł). Szczegolnie teraz gdy kontuzjowany jest Ewerthon .

Wróć do „Niemcy”