No jak to przeczytałem to niewierzyłem !!! Bayern miałby dać 98 mln euro, nawet ich na to by nie było stać !!!!rebuzz pisze:heheh juz wiem skad te cale nieporozumieniePo prostu osoba która tlumaczyla newsa sie pomylila
bo tam niema slowa o pozyczce 98 mln euro, tylko o tym ze BVB jest zadluzona na 98 mln euro
![]()
hehe a oto news jaki umiescilem na stronie bvb.com.pl po konsultacji z naszym czlowiekiem w Dortmundzie. Wiadomo wiecje na temat pomocy ktora chyba bedize ale napewno niema mowy o pozyczce pieniedzy( az tak wielkich )
www.bvb.com.pl pisze: Bayern chce zaoferować do wypozyczenia jednego z następujących piłkarzy : Santa Cruz, Kouffur, Linke, Hashemian i Zickler. Jednak jaki będzie oficjalny wybór zarządu Borussi narazie niewiadomo. Pozostaje czekać na rozwój spraw.
A wypozyczenie piłkarzy?? Uważam to za świetny pomysł nie tylko da to korzyści Bayernowi, ale także Borussi !! Z tych co wymienił Rebuzz piłkarzy to Borussi przydałby się napewno Santa Cruz (nie spełniony talent może w Drtmundzie by się odnalazł). Szczegolnie teraz gdy kontuzjowany jest Ewerthon .