Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 20 sty 2005, 12:36

jak dla mnie wy kibice barcy jestescie zalosni, szmieszni, beznadziejni i niedoceniacie tego ze Real byl jest i bedzie wielki !! liczba trofeow nagrod wielkich pilkarzy czy kibicow (ktorych i barca ma wielu nie przecze), ale Wy nie potraficie docenic tego co jest wielkie, umiejszacie sile ktora jeszcze niedawno was niszczyla, teraz gdy barca gra lepiej uwazacie sie za nie wiadomo kogo, Real macie za gowniany klub kibicow za zyjacych w paranoi i nadziejach dzieciakow !! dla mnie osobiscie przepraszam za okreslenie zachowujecie sie jak frajerzy, ja nigdy nie umniejszam sily przeciwnikow moich ulubionych druzyn, a przez was pycha i wywyzszanie wprost rozpromieniewa jak slonce nad rownikiem !! jak niby nigdy nic zapominacie jak jeszcze 2, 3, 4, 5, 6, 7 lat temu Real rzadzil a barca nawet czasem nie grala w lidze mistrzow, zawodzila swych kibicow, i prosze was ze wzglad na siebie przestancie ublizac mojemu ukochanemu klubowi, poza tym wracajac do meczu Copa Del Rey, Real nie przegral kolejnego meczu z rzedu, gral w rezerwowym skladzie, a to ze Ronaldo nie strzelil to wynik tylko tego ze gral raptem 45 min, zidane tez 45 min, raul tez 45 min, Real zagral w skladzie rezerwowym odmiennym od najsilniejszego, i nei chce wam wypominac co stalo sie z barca we wczesniej fazie pucharu krola, bo to byloby zalosne z mojej strony, poza tym temat real madryt nie jest od wysmiewania tylko od komentowania gry, transferow, pilkarzy, trenera, prezesa, sukcesow, porazek, zwyciestw, nie jest miejscem w ktorym kibice barcy powinni zlosliwie komentowac i wywyzszac swoj klub

dziekuje za uwage, znajac zycie i tak moje uwagi nie zostana wziete pod uwage no ale dziekuje

pozdro !! :D 8) :lol:

Wróć do „Hiszpania”