Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 29 wrz 2007, 4:15

AS Roma - Inter Milan (Podwójna szansa) 1X
Dlaczego ja mam wrażenie, że wiele osób się przejedzie na Romie?? :P Ja bym stawiał x2, a nawet czystą 2. Roma jest po cięzkich meczach z Juve i Fiorentiną, w których z resztą nie zaimponowała zaangażowaniem :P We wtorek LM z Manchesterem :> Sam Totnik powiedział, że ten mecz jest dla nich ważniejszy i jak się przypomni 7-1, to ja mu wierze :P Piłkarze mogą być bardziej myślami przy MU niz przy Interze, to dla Romy mecz o honor. Inter osłabiony ale gra tak praktycznie od poczatku sezonu. W Romie też nie zagra Cassetti i Taddei. Inter rozbił Sampe. Jaskółka wiosny nie czyni ale co robił Ibra w tym meczu :olaboga: Tu może paść każdy wynik ale mimo wszystko ja skłaniałbym się troszeczke bardziej ku Interowi ;)
Yukasz pisze:czeher Mutu zagra z Livorno
<zamienia sie w czehera> nie widziałem powołań, nie znalazłem też na oficjalnej :badziewie: ale wg la gazzetty, Mutu nie zagra. Podobnie jak Dainelli i Donadel. Viola jest po meczu z Romą i przed meczem z Juve (a we czwartek jeszcze rewanż w UEFA z Groningen, który trzeba wygrać, bo w pierwszym meczu padł wynik 1-1). Sam chciałem tu grać 2 ale jak do tego dodam jeszcze ten zajebisty bilans, to sobie daruje. W BPU mogę ale za pieniążki, to podziękował ;)

Sep 17, 06 Serie A AS Livorno 1 - 0 AC Fiorentina
Feb 12, 06 Serie A AS Livorno 2 - 0 AC Fiorentina
Apr 17, 05 Serie A AS Livorno 2 - 0 AC Fiorentina
May 1, 04 Serie B AS Livorno 2 - 0 AC Fiorentina

Ciekawa opcja dla ryzykantów -> Napoli - Genoa x. Mecz dwóch beniaminków. Drużyny świetnie się znają. Genoa lubi remisować w tym sezonie. Co ciekawe, aż 5 ostatnich spotkań pomiędzy tymi drużynami kończyło się podziałem punktów. Mecz bedzie rozgrywany bez udziału publiczności. Kurs w granicach 3.00

Wróć do „Bukmacherka”