Początkowo też chciałem typować a teraz bardziej chodzi mi Serie A FF niż typowanie tego meczu przed czym odpycha mnie bezpośredni bilans. No i jak nie będzie Mutu to już w ogólemaestro pisze:<zamienia sie w czehera> nie widziałem powołań, nie znalazłem też na oficjalnej Badziewie ale wg la gazzetty, Mutu nie zagra. Podobnie jak Dainelli i Donadel. Viola jest po meczu z Romą i przed meczem z Juve (a we czwartek jeszcze rewanż w UEFA z Groningen, który trzeba wygrać, bo w pierwszym meczu padł wynik 1-1). Sam chciałem tu grać 2 ale jak do tego dodam jeszcze ten zajebisty bilans, to sobie daruje. W BPU mogę ale za pieniążki, to podziękował Wink
Nie znasz sie maestromaestro pisze: Dlaczego ja mam wrażenie, że wiele osób się przejedzie na Romie?? Razz
Edyta:
Birmingham zremisowało wyjazdowy mecz z Liverpoolem i przegrało tylko 2:3 z Chelsea więc w tych meczach pokazali że z wielkimi grac potrafiąBirmighan-ManU 2
Wyszedłem z takiego samego założeniaMentor pisze:Może muszę podawać typy, żeby częściej kupony wchodziły Think
Mi to śmierdzi a na głównej chyba ktoś napisał że PSV może być ciężkoBreda - PSV 2
Feyenoord - Heerenveen 1