Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 29 wrz 2007, 13:08

maestro pisze:<zamienia sie w czehera> nie widziałem powołań, nie znalazłem też na oficjalnej Badziewie ale wg la gazzetty, Mutu nie zagra. Podobnie jak Dainelli i Donadel. Viola jest po meczu z Romą i przed meczem z Juve (a we czwartek jeszcze rewanż w UEFA z Groningen, który trzeba wygrać, bo w pierwszym meczu padł wynik 1-1). Sam chciałem tu grać 2 ale jak do tego dodam jeszcze ten zajebisty bilans, to sobie daruje. W BPU mogę ale za pieniążki, to podziękował Wink
Początkowo też chciałem typować a teraz bardziej chodzi mi Serie A FF niż typowanie tego meczu przed czym odpycha mnie bezpośredni bilans. No i jak nie będzie Mutu to już w ogóle :stop: Na jednej stronie przeczytałem że nie zagra a na innej że wszystko zdecyduje się przed meczem więc sam nie wiem i się pytam a strona La Gazzetty delikatnie mówiąc potrafi wprowadzić w błąd a ich przewidywania wyprowadzić w pole :roll:
maestro pisze: Dlaczego ja mam wrażenie, że wiele osób się przejedzie na Romie?? Razz
Nie znasz sie maestro :P Wątpię żeby Roma myślała w meczu z Interem o meczu z MU a Totti powiedział że wolałby wygrać z Anglikami a nie że odpuszczają Inter i skupiają się na MU. Nie z takim przeciwnikiem a to też jest mecz o honor a w Anglii można z góry wkalkulować brak zwycięstwa więc wiele się nie straci. Zaś w lidze mam już dość remisów i chcę zwycięstwa :twisted: Wiem że może paść każdy wynik ale Roma szczególnie w ataku dużo lepiej zagrała na Olimpico niż we Florencji choć w obu gra defensywna pozostawiała wiele do życzenia. Myślę... ba jestem pewien że dadzą z siebie wszystko aby wygrać z Interem a to typ bardziej taki że im kibicuję :]

Edyta:
Birmighan-ManU 2
Birmingham zremisowało wyjazdowy mecz z Liverpoolem i przegrało tylko 2:3 z Chelsea więc w tych meczach pokazali że z wielkimi grac potrafią :]
Mentor pisze:Może muszę podawać typy, żeby częściej kupony wchodziły Think
Wyszedłem z takiego samego założenia :P
Breda - PSV 2
Feyenoord - Heerenveen 1
Mi to śmierdzi a na głównej chyba ktoś napisał że PSV może być ciężko :warrior:

Wróć do „Bukmacherka”