Nie wiedzialem ze za takiego go uwazasz.Mentor pisze:Asteniu dał popis widzę. Odejście najlepszego napastnika świata do Liverpoolu chyba źle na Ciebie wpływa.
Zgadza sie, tyle ze on w kazdym spotkaniu robia takie bledy. Chyba mi nie powiesz ze Barcelona wygrala po grala pilke z kosmosu, a obrona Levante bardzo dobrze grala, no ale z takimi przeciwnikami jak Barcelona to mogli zagrac mecz zycia, a i tak z czworke by stracili.Mentor pisze:Niemalże jak Atletico w ostatniej konfrontacji z Barceloną.
Specjalnie dla Ciebie. skrzyknąłMentor pisze:Que? Po polskiemu można?
Odwiedzilem wczoraj pare stronek Barcelony i wlasnie ewidentnie tam zaobserwowlem takie zjawisko.Mentor pisze:A my nie wiemy gdzie Ty widzisz takie podniecanie się.
No wlasnie tacy sa kibice Barcelony.Mentor pisze:Po Dos Santosu będzie Bojan. Mam już wszystko w kalendarzu odnotowane. Po Bojanie będzie Asteniu tylko najpierw musi osiągnąć pozytywny wynik z testu gimnazjalnego. To przepustka do wielkiej kariery.
Widze ze masz zle wspomnienia z Gimnazjum, widzisz ja nie ma ich wcale, bo po podstawowce od razu Liceum.
Myslalem raczej o Tobie.Mentor pisze:Nie pochlebiaj sobie. Trochę Ci jeszcze do Francuza brakuje.
Za szybki, nie da radyMentor pisze:Przyłóż się bardziej to może Aguero pod samochód wpadnie![]()
Remis, nie bylby zly. Tyle ze jak powtorka to wasz do nie dawna Bog musi zagrac.krzychu212 pisze: SpokojnieMessi cały i zdrów na mecz z Atleti, oby powtórka z zeszłego sezonu
![]()