UEFA Champions League Fantasy Football ...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 wrz 2007, 18:45

fieldy pisze:Renato - pikarz moim zdnaiem znakomity ... a z tego co widze, to wcale nie ma pewnego miejsca w składzie Sevilli.
Albo wchodzi z ławki, albo nie gra .. .jak to z nim jest ? jets po jakimś urazie, nie moze wywalczyć miejsca, czy co ?
jakie są sanse, ze zagra ze Slavią ?
Ja go miałem (tak to dobre słowo :P ) w składzie na La Liga FF ale wywaliłem bo grał niewiele i mało punktował. Po Superpucharze myślałem że dalej będzie prezentował wysoką formę w FF a tu zonk :roll:
fieldy pisze:obin van Persie po kilku meczach odpoczynku, wrócił, zapewnił nam wygraną, mógł jeszcze strzelić co najmniej 1 bramkę i zaliczyć 1 asyste - jednym słowem zagrał dobry mecz
To miło mi to słyszeć bo przed ostatnią kolejką wywaliłem go ze składu w Premiership FF :lol:
Cris7 pisze:
fieldy pisze:Perotta i Totti - nie wiem co z nimi, nawet nie wiem, czy grali z Interem.
Jakie są szanse, że zagrają, Yukaszu ?
Nie jestem Yukaszem, ale Perotta grał z Interem i nawet strzelił honorową bramkę. O kapitanie Rzymian słyszałem, że na Old Trafford ma być gotowy. Ale wiadomo jak jest czasami z pierwszym meczem po kontuzji.
:o Obaj zagrali z Interem :] Po wczorajszym meczu kilku piłkarzy narzekało na drobne urazy w tym i Totti ale jemu nic nie jest więc i tak zagra. Nieco gorzej wyglądała sprawa z Perrottą ale jednak ostatecznie i on poleci(ał) do Anglii. Jak będzie w stanie to zagra bo nic poważnego mu nie dolega, choć musisz też brać pod uwagę pesymistyczny wariant.
Już sobie dam siana z transferami. Jak nie zagra Milito, to w jego miejsce wskoczy Juan, może akurat się obejdzie bez minusowych punktów na OT... Confused
Roma do Anglii jedzie po trzy punkty więc śmiało możesz wystawić Juana :rotfl:

Nie wiecie co z Finnanem :?: Benitez obraził się na niego na dłużej czy na Lm mu przejdzie :?:

Wróć do „Gry Forumowe”