Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 wrz 2007, 18:56

gieksa pisze:w ogóle oglądał ktoś z was ten mecz tego ******** milanu ? ja niby oglądałem ale słabiutkiej jakości, i nie wiem czemu sędzia nie uznał bramki milanu w 1 połowie, i czemu nie podyktował 11 w 2 połowie za zagranie reką kogoś z catani??? czy w tych obu sytuacjach się sędzia nie pomylił? rozwiejcie moje wątpliwości bo nie wiem czy być wk****** na sędziego czy na milan?
Czy to jest temat 'Milan (zbiorczy)' :?: :glass:
Wie ktos gdzie moge znaleźć tabele i wyniki koszykówki z Włoskiej pierwszej ligi mężczyzn?
Tutaj :arrow: http://www.legabasket.it/
gringo7 pisze:Stuttgart - Barcelona - 2
Wątpie by marnie grający Stuttgart był w stanie zatrzymać rozpedzoną Barce.
Nie wiem jak wam ale mi Barcelona brzydko pachnie :roll: Rok temu grali w Bremie i niemal cały mecz asystowali. Gdy przegrywali 0:1 wszedł Messi i dwoma akcjami wygrał im mecz z tego co pamiętam ale we wcześniejszych minutach Barca się nie wysilała bo przyjechała jak po swoje. Trochę wysilić się musieli ale myśleli że mecz sam sie wygra i niewiele brakowało aby ta pewność ich zgubiła a teraz może być podobnie. Mimo to oczywiście są zdecydowanym faworytem ale może być różnie jak dla mnie. No a jeszcze dochodzą do tego kontuzje w obozie Hiszpanów. DO tego myślę że Stuttgart zagra inaczej niż w lidze o ile źle im idzie bo tego nie wiem. Zagrają w LM i na pewno się sprężą 8)

Wróć do „Bukmacherka”