Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 01 paź 2007, 12:19

Ojj dawno tu nie pisalem :P odnosnie meczu to bardzo wyrownany w moim odczuciu, obie ekipy mialy swoje okazje i obu ekipa braklo troche szczescia zeby wykorzystac je wszystkie ale na cale szczescie to Bayern wygral i nadal pozostaje na szczycie tabeli ;) odnosnie naszych perelek Toniego i Klose to rzeczywiscie zgrali sie znakomicie i naprawde ciezko bedzie Poldiemu albo Jankowi wygryz ktoregos ze skladu (zakladajac pelnie zdrowia). Musze przyznac ze zaskakuje mnie od poczatku Klose, pozytywnie oczywiscie bo raczej mialem o nim zdanie takiego samoluba ktory tylko szuka okazji zeby samemu cos ustrzelic a tu prosze, chlopak ma sporo asyst i wie kiedy oddac pilke lepiej ustawionemu koledze :ok:
Bastek jak narazie slabiutko w porownaniu z tym co pokazywal kiedys :? cale szczescie ze Hamit daje rade co mnie cieszy bo z nim tez wiazalem mniejsze nadzieje zaraz po transferze a tu prosze :ok: calkiem fajnie tez ze Bayern kontynuuja swoja passe bez porazki w Bundeslidze z Rense w bramce :P z tego co wiem to o tym ze bedzie gral dowiedzial sie przed samym meczem a i tak bez problemow zagral 90 minut z czystym kontem i kilkoma udanymi interwencjami :ok:

Teraz Belenenses w czwartek znowu z Rense w pierwszym skladzie ale jak dla mnie nie mozna tego nazwac oslabieniem ;) licze na przekonywujace zwyciestwo po tym "niewypale" 2 tygodnie temu w Monachium ;)

Obrazek ...i spokoj 8)

Wróć do „Niemcy”