akurat było mi dane oglądać mecz werderu:D i powiem ze zagrali naprawdę bardzo dobrze co prawda arminia zagrała coś co nie wiem jak nazwać bo to wyglądało jakby nie znali słowa krycie przeciwnika i pressing , ale werder grał tak że aż miło było patrzeć a diogo w coraz lepszej formmie:D
co do meczu lyonu to na stronce rengersów znalazłem to:
Jean-Claude Darcheville nie znajdzie się w kadrze Rangers FC na mecz z Olympique Lyon w Lidze Mistrzów! To oficjalna informacja podana przez Rangers FC. Francuski napastnik doznał urazu ścięgna udowego we wczorajszym spotkaniu ligowym przeciwko Motherwell FC. Darcheville pojawił się na boisku w 45 minucie w miejsce Steven'a Whittaker'a, jednak musiał zejść z placu gry 10 minut później. Uraz nie jest groźny, jednak wyklucza udział piłkarza we wtorkowym meczu.
tak więc on nie zagra co prawda jest jeszcze Boyd ale ten to znów ma zniżke formy marnuje bardzo dużo sytuacji.
co do Chelsea to jest to wielka niewiadoma valencia gra coraz lepiej albo inaczej skuteczniej ostatnio uporali się z schalke na wyjeździe nie sądze zeby teraz dali się ograc chelsea tym bardziej ze tamci mają doła ma zagrać już terry ale to jest bardzo niepewne tak samo essien moze uda mu sie wyleczyć kontuzje .