Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post autor: Chlopaczek » 01 paź 2007, 22:06

Jak sie odniose?Nie odniose sie bo za bardzo juz tego nie pamietam.Lepiej sie przy tym bawilem niz czegos nowego sie dowiedzialem.Kwasniewski staral sie troche na sile byc zabawny (Olek mnie zawiodl spodziewalem sie po nim znacznie wiecej) a Kaczynski nic nowego - ciagla propaganda sukcesu PiS ze tutaj wzroslo tam zmalalo co oczywiscie jest tylko wylacznie ich zasluga i ze zmieniaja Polske chociaz byly zmuszeni do wchodzenia w taka a nie inna koalicje.Ze III RP nie dala krajowi nic dobrego a to co wtedy zalatwiono to "kazdy by zalatwil".Nawet polityke zagraniczna nam Kaczynski przedstawil tak iz moze sie wygladac ze jest ona fenomenlna.Podobalo mi sie jak na pytanie o Uklad wskazal sprawe Kaczmarka ktorego przeciez sam powolal i z tego wysnul wniosek ze PiS jest pierwszym uczciwym w Polsce.To bylo naprawde dobre Jarek :)

Formula programu uniemozliwila przeprowadzenie bardziej merytorycznej dyskusji.Nie wiem po co tam w ogole byla publicznosc.Wiecej bym sie dowiedzial gdyby ta dyskusja byla prowadzona na jakims forum to by sie spokojnie pocytowali i w ogole :P
Ostatnio zmieniony 01 paź 2007, 22:07 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”