Tez w tym tygodniu nie widziałem (siła wyższa...), ale z komentarzy no i z samego wyniku sądząc, było dobrzeolson pisze:Meczu oczywiście nie oglądałem,
Tak jest generalnie w meczach, w których grają razemewaacm pisze:Dzisiaj miałam okazję widzieć. Już przed samym meczem słyszałam opinie, że Luca stoi w polu karnym i czeka na piłki od Klose. Rzeczywiście tak byłoprzynajmniej dzisiaj.
Dla mnie Klose jest póki co piłkarzem sezonu - miejmy nadzieję, że zdrowie pozwoli mu utrzymać tą formę, bo to jest na razie jedyna rzecz o którą się obawiam w jego przypadku.spyrczak pisze:chlopak ma sporo asyst i wie kiedy oddac pilke lepiej ustawionemu koledze![]()
Osłabienie to rzeczywiście nie jest i w sumie dobrze, że Michael trochę pogra, ale jednak szkoda Olivera - żeby jeszcze w ostatnim roku kariery musiał przechodzić zabiegspyrczak pisze: Teraz Belenenses w czwartek znowu z Rense w pierwszym skladzie ale jak dla mnie nie mozna tego nazwac oslabieniem
Jak dla mnie Altintop to takie "małe" odkrycie sezonu - jego gra naprawdę momentami jest świetna, no i daje z siebie więcej dla drużyny niż Bastianolson pisze:Co do samego meczu, czytałem, że świetne zawody rozegrał Altintop. Turek wykorzystał okazję, jaką stworzył mu Schweinsteiger swoją słabą formą. I jak tak dalej pójdzie, to Schweini będzie musiał się przyzwyczaić do grzania ławki, bo nie jest to pierwszy dobry mecz Hamita.
Faktycznie niesłusznie nieuznana. Cóż, sprawę zawalił tu liniowy, bo główny niewiele raczej mógł widzieć w tym momencie. Wg opisu Kickera powinniśmy też mieć karny w końcówce meczu (ciągnięcie za koszulkę Toniego).olson pisze:Było też coś o pięknej, acz nieuznanej bramce Klose.