Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 02 paź 2007, 9:51

olson pisze:Meczu oczywiście nie oglądałem,
Tez w tym tygodniu nie widziałem (siła wyższa...), ale z komentarzy no i z samego wyniku sądząc, było dobrze :wink: Zwłaszcza, że Leverkusen faktycznie dobrze się na razie wiedzie i mogą być w "czubie" w tym sezonie.
ewaacm pisze:Dzisiaj miałam okazję widzieć. Już przed samym meczem słyszałam opinie, że Luca stoi w polu karnym i czeka na piłki od Klose. Rzeczywiście tak było ;) przynajmniej dzisiaj.
Tak jest generalnie w meczach, w których grają razem :wink: Za to Luka bardziej się stara jak gra w ataku sam lub z Poldim - patrz: mecz z Belenenses :wink: Zresztą przekonamy się w czwartek, kiedy niestety znów zabraknie Klose w ataku Bayernu.
spyrczak pisze:chlopak ma sporo asyst i wie kiedy oddac pilke lepiej ustawionemu koledze :ok:
Dla mnie Klose jest póki co piłkarzem sezonu - miejmy nadzieję, że zdrowie pozwoli mu utrzymać tą formę, bo to jest na razie jedyna rzecz o którą się obawiam w jego przypadku.
spyrczak pisze: Teraz Belenenses w czwartek znowu z Rense w pierwszym skladzie ale jak dla mnie nie mozna tego nazwac oslabieniem ;)
Osłabienie to rzeczywiście nie jest i w sumie dobrze, że Michael trochę pogra, ale jednak szkoda Olivera - żeby jeszcze w ostatnim roku kariery musiał przechodzić zabieg :?
olson pisze:Co do samego meczu, czytałem, że świetne zawody rozegrał Altintop. Turek wykorzystał okazję, jaką stworzył mu Schweinsteiger swoją słabą formą. I jak tak dalej pójdzie, to Schweini będzie musiał się przyzwyczaić do grzania ławki, bo nie jest to pierwszy dobry mecz Hamita.
Jak dla mnie Altintop to takie "małe" odkrycie sezonu - jego gra naprawdę momentami jest świetna, no i daje z siebie więcej dla drużyny niż Bastian :ok:
olson pisze:Było też coś o pięknej, acz nieuznanej bramce Klose.
Faktycznie niesłusznie nieuznana. Cóż, sprawę zawalił tu liniowy, bo główny niewiele raczej mógł widzieć w tym momencie. Wg opisu Kickera powinniśmy też mieć karny w końcówce meczu (ciągnięcie za koszulkę Toniego).

Wróć do „Niemcy”