FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post autor: arek_ahig » 02 paź 2007, 17:37

Łukasz_ pisze:A na koniec popatrz na to że dzielą ich 2 lata na boisku a to dużo.
Nie ma to żadnego znaczenia jeśli weźmiemy pod uwagę ilość meczy i bramek obu zawdoników. Porównaj a sam się przekonasz.
Mentor pisze:I jeszcze wracając do Maradony to co sądzisz na jego temat? Oczywiście interesuje mnie tylko wątek czysto sportowy.
Jeżeli chodzi o "boskiego" Diego :), to na porządku dziennym jest porównywanie do niego Messiego. I jest w tym wiele racji. Jednak dla mnie osobiście Maradona był bardziej wszechstronnym i na pewno błyskotliwszym graczem od Messiego. Trochę też inną rolę spełniał na boisku. Oglądając kompilacje z jego grą, można mimo wszystko dostrzec spore różnice w stylu ich gry. Nie zmienia to oczywiście faktu, ze Lionel ma jeszcze czas na naukę i może byc tylko lepiej.

Na koniec mam jeszcze jedno pytanko, ktore mnie ciekawi. Jako, że jesteś kibicem Barcy zastanawia mnie, jaki front prezentujesz? Jesteś raczej zwolennikiem talentu Argentyńczyka czy Roniego. Chodzi mi oczywiście o sytuacje kiedy Messi jest w obecnej formie, a Brazylijczyk swej dawnej, optymalnej. Bo z całą pewnością, któryś z nich musi według ciebie byc piłkarsko lepszy.

Masz rację byłem tak zaabsorbowany, że nie zauważyłem wcześniej twojego pytania :D
Łukasz_ pisze:To Brazylijski Ronaldo ich obu bije na łeb
Masz rację, ale przedmiotem naszej dyskusji było porówanie Kaki i Roniego.

Wróć do „Hiszpania”