No i właśnie tu jest problem bo ja tych sporych różnic nie dostrzegam. Oczywiście mam na myśli styl gry a nie jakość. Moim zdaniem (i nie tylko moim zresztą bo to dość powszechna opinia) styl gry Leo bardzo przypomina ten prezentowany przed laty przez Diego.arek_ahig pisze:Jednak dla mnie osobiście Maradona był bardziej wszechstronnym i na pewno błyskotliwszym graczem od Messiego. Trochę też inną rolę spełniał na boisku. Oglądając kompilacje z jego grą, można mimo wszystko dostrzec spore różnice w stylu ich gry. Nie zmienia to oczywiście faktu, ze Lionel ma jeszcze czas na naukę i może byc tylko lepiej.
Nie zgadzam się przede wszystkim z ostatnim zdaniemarek_ahig pisze:Na koniec mam jeszcze jedno pytanko, ktore mnie ciekawi. Jako, że jesteś kibicem Barcy zastanawia mnie, jaki front prezentujesz? Jesteś raczej zwolennikiem talentu Argentyńczyka czy Roniego. Chodzi mi oczywiście o sytuacje kiedy Messi jest w obecnej formie, a Brazylijczyk swej dawnej, optymalnej. Bo z całą pewnością, któryś z nich musi według ciebie byc piłkarsko lepszy.
Jakbyś chciał (Ty czy ktoś inny) odpisywać i liczyć na odpowiedź z mojej strony to nie wiem czy dziś dam radę bo teraz spadam i jeżeli się pojawię to późnym wieczorem po meczu przy czym trudno orzec czy będę w odpowiedniej formie to odpisywania