NHL

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 03 paź 2007, 17:02

A ja jak zawsze zresztą będę kibicował Pingwinom i mam nadzieję że zaprezentują się jeszcze lepiej niż rok temu w sezonie regularnym kiedy momentami nie było na nich mocnych :P Co prawda drużyna łatwo uległa w I rundzie Ottawie ale w tym sezonie powinno być lepiej. Ofensywa to głównie Crosby, Małkin oraz Staal i mimo że w sparingach drużyna z tego co widzę nie prezentowała się najlepiej (bilans 1-3-2 na kolana nie powala) ale co sezon to sezon, oby :pray: Ważne też aby obyło się bez kontuzji a powinno być dobrze :P Pittsburgh jak patrzę bardzo nie zmienił się od poprzedniego sezonu, no popatrzcie sami :arrow:

Odeszli: Jocelyn Thibault [do BUF], Nolan Schaefer [do MIN], Joel Kwiatkowski [do ATL]
Przyszli: Petr Sykora [z EDM – wolny gracz], Darryl Sydor [z CBJ – wolny gracz]

Z powyższych nazwisk kojarzę jedynie bramkarza Thibaulta ale za to na tej pozycji gra Fleury więc to chyba nie jest wielka strata. Natomiast inni zawodnicy są dla mnie anonimowi :? A co prezentują sobą wg was :?: Znacie ich w ogóle :glass:

Mecze jak pewnie większość będę śledził na 'livescore' bo nie posiadam kanału który nadaje NHL (choć w poprzednim sezonie jakaś austriacka TV pokazała na żywo jeden mecz z play-off ale obawiam się że to wypadek przy pracy skoro później nic z NHL nie nadwali) a jak mam oglądać w necie to wolę NBA :smile2:

A kto na papierze jest faworytem a kto outsiderem :?: Ktoś się wyraźnie wzmocnił lub osłabił :?: Mówcie coś kurde no :lol:

Wróć do „Inne sporty”