NHL

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Post autor: Michał M » 04 paź 2007, 8:34

Yukasz pisze:Natomiast inni zawodnicy są dla mnie anonimowi :? A co prezentują sobą wg was :?: Znacie ich w ogóle :glass:
No jasne - Petr Sykora - reprezentant Czech (nie jestem pewien czy aktualny...), w NHL gra juz od wielu sezonów - m.in. New Jersey i Anaheim (kojarzę go własnie z występów w zespole Kaczek) - prawoskrzydłowy. Jesli przyszedł do Pingwinów jako wolny transfer, to był to dobry ruch :wink: Taki doświadczony gracz z pewnością przyda się jako wsparcie dla "młodych gniewnych" Crosby'ego i Małkina 8)
Darryl Sydor to z kolei nieco mniej znana postać, ale również doświadczony gracz (obrońca) - długie lata spędził w Dallas, gdzie zdobył Puchar Stanleya. Nie grał tam raczej pierwszych skrzypiec, ale myślę, że też można go ocenić jako udany transfer :wink:
Yukasz pisze:A kto na papierze jest faworytem a kto outsiderem :?: Ktoś się wyraźnie wzmocnił lub osłabił :?: Mówcie coś kurde no :lol:
Przyznam szczerze, że zbyt mocno nie śledziłem ruchów transferowych w NHL, ale chyba jakiejś wielkiej rewolucji nie było. Może jak będę miał trochę czasu i zerknę dokładnie w "rostery" poszczególnych zespołów, to pokuszę się o wskazanie faworytów :P

Wróć do „Inne sporty”