Liga Europy (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 05 paź 2007, 10:58

fieldy pisze:Gdyby Bayern zagrał na 100% wczoraj - to do przerwy byłoby pozamiatane.
Grali w sumie na 100% w pierwszym meczu, a nic nie "zamietli" :) Ja tam się w zasadzie jakiejś wielkiej piłki wczoraj nie spodziewałem, bo ważniejszy był wynik. Z pewnością mogli zagrać lepiej (nawet na stronie oficjalnej przyznano, że szczególnie I połowa była bardzo słaba). Ale z drugiej strony trudno też oczekiwać, żeby w każdym meczu grali super - sezon jest długi (w P. UEFA też jest trochę spotkań) i czasem trzeba po prostu "odfajkowac" jakiś mecz - tak jak wczoraj :wink:
fieldy pisze:Taki Ribery ... wczoraj miał moze ze 2, 3 rajdy udane, a reszta ? Dlaczego został zmieniony ? czyżby jakaś kontuzja [moze wrócił po kontuzji ?]
Ribery jest zawsze aktywny, natomiast jego aktywność nie zawsze jest efektywna :P W Bundeslidze też czasami tak ma :] Wczoraj został zmieniony, bo już nie było sensu go eksploatować - awans był już przesądzony i była okazja na wstawienie Schlaudraffa (po kontuzji to dopiero jego 2 mecz) :wink: Kontuzji szczęśliwie Franck jeszcze nie miał (na razie niech urazy nas omijają, było nie było ostatnio doznali je Kahn i Klose).
fieldy pisze:van Bommel strzelał na bramke, jakby grał w rugby. Jakby się przyłozył, to potrafi przecież pięknie uderzyć z dystansu.
O ile się przyłoży, fakt :wink: Niestety, z dystansu na razie dobrze u nas wali jedynie Altintop, reszta z reguły strzela na wiwat :?
fieldy pisze:Jak tak beda grac, to nie wiem, czy wezmę Ribery'ego do składu w FF :lol:
Od nas najlepiej brać Mirka Klose - pewnie w 1 meczu nie zagra, bo się będzie jeszcze kurował, ale jak już zagra, to czy bramki czy asysty będzie miał jak w banku 8) Ribery niestety goli nie strzela (w BL jedyna bramka z karnego), woli podawać nawet jak ma okazję do strzału :o

Wróć do „Puchary Europejskie”