NHL

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post autor: Duch » 05 paź 2007, 16:00

Tak jak pisał już Michał Sykora i Sydor to solidne wzmocnienia. Ten pierwszy może i ma już najlepsze lata za sobą, ale to jednak nadal klasowy zawodnik i powinien sporo wnieść do zespołu. Swoją drogą szkoda, że już nie gra w New Jersey. W dawnych latach razem z Eliasem tworzyli jeden z najlepszych ataków ligi.

Podobnie rzecz ma się jeśli chodzi o Sydora, który z tego co pamiętam ma na koncie Puchar Stanleya z Dallas i chyba Tampa Bay. W każdym razie solidny grajek.

Swoje pierwsze spotkanie w nowym sezonie grało wczoraj New Jersey i tak jak się spodziewałem przegrało z Tampą 3:1. Pisałem już, że w tym sezonie nie spodziewam się po nich fajerwerków i właśnie tak może być. Co prawda widziałem jedynie obszerny skrót meczu, ale to co widziałem wystarczyło. Dobre zawodny w barwach Tampy zagrał tradycjnie już Lacavalier.

Kilka dni wcześniej Wojtek Wolski zdobył gola na wagę zwycięstwa Colorado nad Dallas 4:3. Powtórzenie dorobku punktowego z sezonu ubiegłego będzie całkiem niezłym wynikiem :wink:

Wróć do „Inne sporty”