Lekkoatletyka

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 07 paź 2007, 0:52

African pisze:W sumie, to można było się tego spodziewać.
Mnie też to nie dziwi skoro wcześniej oskarżano ją o doping (choć nie pamiętam jak to dokładnie się skończyło) a bardziej dziwi mnie to całe zdziwienie w mediach. Przez to że już wcześniej ją oskarżano o doping i chyba też zawieszono to ja to info przyjąłem spokojnie i nawet jakiekolwiek zdziwienie się nie pojawiło na mojej twarzy. A cały świat 'Jones na dopingu :shock: ' :roll:
African pisze:Dziwi mnie takie przyznawanie się do "grzechów" po lata.
Pewnie źle się z tym czuli tak jak morderca który sam sie zgłasza na policje. Innego wytłumaczenia tu nie widzę. Nie mordowałem i się nie koksowałem więc nie wiem jak to jest :P
African pisze:Jej przypadek pokazał po raz kolejny, że najbardziej zdopingowany naród to Amerykanie (...) kolarstwo to tylko parę dyscyplin, w których głównymi bohaterami skandali dopingowych są Amerykanie.
Możesz mi przypomnieć którzy Amerykańscy kolarze stosowali doping :?:
African pisze:Czy to całe laboratorium BLANCO, to czasem nie to same gdzie niby koksował się Lance Armstrong ?
To też mógłbyś rozwinąć :?: Chodzi ci o jego leczenie czy o co :?: Czemu w ogóle nawiązałeś do tego laboratorium, w zacytowanym przez ciebie fragmencie o Jones nie ma o nim mowy, a tam Jones się koksowała :?:
Zresztą Armstrongowi nigdy nic nie udowodniono i mam nadzieję że się nie koksował bo w tym przypadku po takim info za wesołej miny bym nie miał mimo że jak się ścigał kibicowałem jego rywalom (po prostu nie lubię dominatorów ale jak kończą kariery szanuję i podziwiam ich za ich wielkość).

Wróć do „Inne sporty”