Kolarstwo szosowe

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 07 paź 2007, 13:37

Dyskusję z tematu o Lekkoatletyce przeniosłem do właściwego :]

African pisze:Floyd Landis, Tyler Hamilton i w moim przekonaniu doping stosował również Lance Armstrong.
No tak oni a w zasadzie tych dwóch pierwszych bo Armstrongowi NICZEGO NIE UDOWODNIONO I NA DZIEŃ DZISIEJSZY JEST CZYSTY a przynajmniej tak się go powinno traktować :!: A wcześniej pisałeś o Amerykanach jako o 'zdopingowanym m.in. przez kolarstwo narodzie'. A żeby wysuwać takie tezy na podstawie dwóch kolarzy (ktoś jeszcze z USA? pewnie nie tylko oni z Amerykanów sie koksowali ale tym o których nie słyszeliśmy nic nie udowodniono) jest trochę dziwne przynajmniej jak dla mnie :roll: To w takim razie co powiedzieć o innych kolarskich krajach jak choćby Niemcach czy innych :?: Oni wg ciebie pewnie żyją dzięki koksowi :glass:
African pisze:Znaczy się w tym fragmencie nie ma, ale w innym tekście o niej jest. Że niby tam dostarczano jej doping itp. Tak mi się właśnie skojarzyło z Armstrongiem, który podobno też coś z tym miał wspólnego.
Jak pisałem do tej pory Arsmtrong się nie przyznał do koksu a nikt mu tego nie udowodnił. Jedynie francuscy dziennikarze obsmarowywali Amerykanina w swoich książkach gdzie przedstawiali wyimaginowany teorie które za każdym razem Amerykanin obalał :>

Wróć do „Inne sporty”