AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post autor: gilardino11 » 07 paź 2007, 18:32

Niech mi ktoś powie do cholery co się dzieje z Ronaldo... O jego kontuzji dawno nic nie mówiono a przecież miał już grać.
No właśnie to jest pytanie.Co ciekawe Galliani mówił że nic pewnego z tym ze bedzie gotowy do gry odrazu na pierwszy mecz po przerwie na kadre. :shock: .Niech mi teraz powie ktoś czy ten zarząd zastanawiał się nad takim rozwojem wypadku :?: Przecież praktycznie wypadł nam 1 napastnik a narzekamy jakby wypadło nam conajmniej 3.Ale oczywiście jak to łysy mówi"kupiliśmy najlepszego napastnika świata któy był do kupienia"no normalnie "krew mnie zalewa jak słysze tego(...)Ciekawe jakby przypadkowo jeszcze urazł złapał jeden z Włochów.To co :?: Mamy jednego napastnika do dyspozycji...Pieknie.Carlo odrazu zamknie nam usta bo przeciez Ricky jest napastnikiem(niech go ustawi na wysuniętym napastniku to dopiero bedzie parodia) jak i Seedorf jak to nasz trener ujmuje pół napastnikiem.Cała siła i wiara w naszą mimo wszystko kreatywną pomoc która mam nadzieje dzisiaj stworzy odpowiednią ilość sytuacji Gilardino lub Ricky czy może młody Yooan który na 90% ma zastąpić Clarence sami coś strzelą i w końcu zdobędą Rossoneri 3 punkty.Oprócz Seedorfa nie zagrają dziś Kaladze, Jankulovski oraz juz od dawna Serginho, Ronaldo oraz El Capitano.Za Czecha zagra Favalli(oby tylko dzisiaj LAzio nie szarpało gry swoją prawą stroną)a za Kaladze zagra Bonera.
Do dyspozcyji trenera jest nasz Gladiator DIDA(który obchodzi dzisiaj urodziny.Najlepszego :!: odejdź w styczniu pomożesz tym Milanowi i sobie) który był w śpiączce po potężnym uderzeniu przez kibica Celticu w głowe.Ale dzisiaj chłopaka wybudzili i podobno jest w Mega formie :?

Wróć do „Włochy”