Idz dziecko, popros mame to zaspiewa Ci kolysanke do sny, ach zapomnialem ze rodzice sie Ciebie wyrzekli.kon2r pisze:2:0 zeby asteniu niezamknal sie w sobie
tak jak wspomnialem jakies 2 dni temu zaden pilkarz atletico obecnie niemoze rownac sie z Messim w formie superKun nic niekawego jeszzce niepokazal ale ja w niego wierze ! naprawde !
Pierwszej polowy nie widzialem niestety, bo dzisiaj sa moje urodziny i jest [ch**] dzien i kazdy moze mnie dymac. W jednej knajpie od tygodnia nie ma juz Canal +, a w drugiej 2 tygodnie temu zmienil sie wlasciciel i w niedziele jest zamkniete, wiec do domu dotarlem na druga polowie, choc z tego co slyszalem to moze dobrze ze nie ogladalem pierwszej
Co do II polowy to nie byla taka zla w wykonaniu Atletico, choc nasza formacja defensywan nadaje sie do wymiany, proponuje ja sprzedac Levante i kupic nowa. Co do ofensywny to chyba potrzebuje jeszcze ona troche czasu, bo nasze akcje byly za nerwowe. Na treningahc panowie musza pocwiczyc gre z pierwszej pilki na odleglosci 5 metrow, bo to co widzialem to byla katastrofa. Jakims dziwnym trafem jak grali z pierwszej to pilka nagle wedrowala w do gory, wiec najpierw przyjecia a poznej podanie, tyle ze z przyjeciem tez byly problemy, szkoda gadac. Generalnie zawiodlem sie na grze Atletico, szczegolnie przegralismy w pomocy, gdzie Barcelona zdecydowanie gorowala, choc Jarzinho twierdzi ze ze pomoc Atletico = pomoc Barcelony
Jeszcze jedna rzecz, zawsze Barcelona ma posiadane pilki u siebie podchodzace pod 70 %, nawet jak grali z Sevilla, tym razem bylo to tylko 57 %.
Trzecia bramka swietnie zobrazowala dziurawa obrone Atletico.
Chcialbym takze zobaczyc ta sytuacje kiedy w II polowie w polu karnym upadl Kun, bo w tym momecie mi sie zacielo, a jak sie odcielo to byly juz koncowe fragmety powtorki.
Tak czy innaczej gratuluje Barcelonie zasluzonego zwyciestwa i wydaje mi sie ze jak beda tak nadal grali u siebie to w tej chwili jedyny zespol jaki dalby im rade to Arsenal.
wp zniknęły i już na nowe pracujesz ? 2 WP i przy okazji proponuje zakończyć ataki personalne // fieldy
EDIT : Dzieki fieldy za prezent w postaci WP, lepsze to niz nic
Dobra ide teraz pic