Mecz ogólnie mógł się podobać, jednak pierwsza połowa zdecydowanie ciekawsza od drugiej. Po zdobyciu tak szybko pierwszych dwóch bramek spodziewałem się kolejnych (po cichu liczyłem na powtórkę z zeszłorocznego 6:0
Styl gry dobry, nie ma jak na razie nad czym rozpaczać, wracający po kontuzjach Milito i Puyol zagrali bardzo dobre spotkanie. Super podoba mi się ich współpraca, wreszcie mamy parę stoperów na odpowiadającą klasie naszej drużyny
Bardzo dobrze dziś wypadł Deco. Widać, że forma rośnie, z meczu na mecz Portugalczyk prezentuje się co raz lepiej. Szkoda, że Messi nie
wykorzystał tego fantastycznego podania Deco, po którym piłka trafiła słupek. Poza tym według mnie na początku spotkania powinien być karny po faulu na Deco.
Messi jak zwykle super. Aguero dzisiaj zagrał totalne dno. Widać, że opinie jakoby Sergio był na równym poziomie z Messim była bardzo przesadzone.
Ronaldinho również dobrze zagrał. Widać odzyskał nieco świeżości i w jego grze widać więcej ambicji.
Jest dobrze. Teraz trzeb dobrze wykorzystać tą przerwę na mecze reprezentacyjne i zagrać równie dobrze na trudnym terenie w Villareal.
Szczególnie fajny jest terminarz najbliższych spotkań Barcelony i Realu.
2007.10.21 Primera División - 8. kolejka RCD Espanyol Barcelona - Real Madryt
2007.10.28 Primera División - 9. kolejka Real Madryt - Deportivo la Coruña
2007.10.31 Primera División - 10. kolejka Valencia CF - Real Madryt
2007.11.04 Primera División - 11. kolejka Sevilla FC - Real Madryt
W tym czasie my mamy Villarreal (wyjazd), Almeria (dom), Valladolid (wyjazd) i Betis (dom)
Czyli lider coraz bliżej
Mentor pisze:Szkoda kartki Deco (w zasadzie to byłem, że dostanie) bo w meczu z Villarreal naprawdę nie będzie miał kto grać w środku
Wydaje mi się, że Deco łącznie z dzisiejszą kartką ma 4 żółte, a pauzuje się dopiero od 5 kartek.