Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Gomez » 08 paź 2007, 15:15

i pomyslec ze we wczorajszym meczu Bayern zaprezentowal jakies 60% mozliwosci 8) wspanialy mecz ZE i naszej niezawodnej dwojki stoperow, Micho od poczatku sezonu gra wprost fenomenalnie, jego skuteczniosc udanych wslizgow czesto zblizona jest do wartosci 100%, Lucio odkad dostal opaske(oby jak najdluzej ja mial) pokazuje wkoncu ze te zastoje formy to tylko niewiinny przypadek :P

osobny temat Luci Toniego... te marne 13(?) mln euro jest smieszne w porownaniu z tym co prezentuje intalianiec w Munchen 8) wczoraj dwie bramki, proste sytuacje, proste wykonanie, skutecznosc zadziwiajaca :twisted:

kolejny pod lupe :P Franciszek R... wczoraj zagral bardze dobre zawody, chociaz razil nieskutecznoscia, drybling i blyskotliwe podania to dla niego cos jak dla mnie odlanie sie po 3 piwach... pewnien jestem ze Francuz jeszcze pokaze o wiele wiecej w trykocie Bayernu 8)

tylko czekac na powrot Klosego, Lahma, Sagnola, czy chocby powrot do formy Schweiniego... tylko ze jest jeden problemik :P kazdy z nich ma bardzo dobrych zastepcow na swoje pozycje, obecnie Hamit, Lell czy Marcell spisuja sie duzo powyzej moich oczekiwan

oby tak dalej 8)

Wróć do „Niemcy”