Kolarstwo szosowe

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 09 paź 2007, 1:12

African pisze:Dobra, Armstrong się do niczego nie przyznał, ale skoro tak wiele osób twierdzi, że stosował doping, to coś w tym prawdy musi być.
Przed sezonem więcej niż wiele osób a w tym także eksperci uważali że Arsenal będzie słabszy niż kiedykolwiek a Tottenham zajmie jego miejsce w walce o czołowe lokaty Premiership. Jaka jest sytuacja chyba nie muszę ci mówić :>
Kilka lat wcześniej wszyscy ślepo wierzyli w geocentryzm a dopiero Kopernik go obalił wysnuwając heliocentryzm.
I jak tu ma się Twoje powiedzenie w grupie siła?
African pisze:Mogę posłużyć się tutaj przykładem Marion Jones, która też wiele razy zarzekała się, że jest czysta, nigdy nie stosowała dopingu, a jednak parę dni temu powiedziała publicznie coś innego.
Jones z tego co kojarzę wcześniej niż kilka dni temu udowodniono stosowanie dopingu i odbyła jakąś tam karę więc to wyznanie parę dni temu jak wcześniej pisałem mnie nie zdziwiło. A to że zaprzeczała jakoby stosowała doping to nic dziwnego, większość osób łże w takiej sytuacji. Jednak osoby niewinne też się zarzekają że są niewinne i one już mają rację więc trudno żeby się przyznawały do czegoś czego nie robiły. Tak więc przywoływanie historii Jones i przyrównywanie jej do Armstronga jest jak lokata tym bardziej że wyżej ci pisaliśmy iż Amerykanin obalał te zarzuty które mają się jak dzień do nocy.
African pisze:Tak samo może być z Amerykaninem.
Może ale nie musi. Póki co jest czysty. Nie dam sobie palca uciąć że rzeczywiście jest czysty i za kilka lat nie wyjawi nam wielkiej tajemnicy po usłyszeniu której rower zacznie uciekać na siodełku ale na razie nie mam podstaw aby tobie a także innym jego przeciwnikom wierzyć bo to są tylko bezpodstawne oskarżenia w kierunku osoby która odniosła wielki sukces i tu jest ten pies pogrzebany - łyżka która pięć minut temu rozmawiała z jajkami, na widok jajecznicy mówi niemożliwe :o

Wróć do „Inne sporty”