FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 10 paź 2007, 23:47

African pisze:Mówisz tak z powodu swojej wielkiej niechęci do Argentyńczyka.
A Ty z powodu miłości do niego :]
African pisze:Jeśli chodzi o aspekt czysto piłkarski, to na pewno nie powiesz, że Javier jest słabszy od Islandczyka.
Chyba za bardzo bym się nie pomylił gdybym tak napisał.
African pisze:w porównywaniu ich nie ma nić niepoważnego.
Mówimy o porównaniu nie tylko ich klasy sportowej, ale i (a nawet przede wszystkim) ich sytuacji w klubie. To był PIERWSZY sezon Eidura. Pierwszy sezon po którego zakończeniu nic nie wskazywało, że dalsze losy tak się potoczą.
African pisze:chciał walczyć o miejsce w podstawowym składzie z Messim, Ronaldinho, Henry'm i Eto'o ? przecież każdy człowiek o zdrowych zmysłach z góry wie, że w tej rywalizacji były gracz Chelsea nie miał najmniejszych szans.
Bycie piątym zawodnikiem na trzy miejsca to nie jest brak szans na grę. Zwłaszcza kiedy zauważysz jak gra Henry. Nie chodzi już nawet o poziom gry a o miejsce na boisku w jakim się porusza. Nie gra jako wysunięty napastnik tak więc gdyby Eidur był zdrowy to pewnie zagrałby nie raz.

African pisze:Przez rok gry (nieudanej gry) w Barcelonie
Średniej gry. Strzelił z 10 bramek (nie wiem czy dokładnie tyle bo nie chce mi się szukać) do tego zaliczając kilka asyst. Biorąc pod uwagę, że to był jego pierwszy sezon w nowej lidze trudno to nazwać słabym rezultatem, ale co tam.
African pisze:odzyskać swoje dobre imię w piłkarskim świecie jak zyskał sobie grając w Chelsea.
:shock: :lol:
Jeżeli Gudjohnsen swoimi występami w Barcelonie stracił swoje dobre imię to ja nie mam więcej pytań :lol:

Ale porównuj sobie dalej. Zapytam Cię o porównanie po tym sezonie. Zobaczymy jak zachowa się Gudi i porównamy to z zachowaniem Savioli. Już nawet nie chce mi się więcej pisać na ten temat bo wiem jak wygląda dyskusja z Tobą. Hala Saviola.
kaczy pisze:jebany
:olaboga:
kaczy pisze:nie mam czasu wszystkiego czytac po kolei
Ale masz czas, aby odpisywać? Dziwne :think: Nie chciałbym wysuwać pochopnych wniosków, ale edukacja chyba idzie w las bo masz problem z ustaleniem poprawnej kolejności wykonywania podstawowych działań. Najpierw czytamy a potem odpisujemy. Nigdy na odwrót.
kaczy pisze:w przeciwienstwie do ciebie mentorku edukacja u mnie odgrywa znaczącą role ...
:lol:
Cieszę się, że nareszcie wziąłeś się za edukację. Lepiej późno niż wcale. Obawiam się tylko, że deficyt inteligencji utrudni Ci zdobywanie wiedzy, ale to nic. Na pewno jakoś dasz sobie radę.
kaczy pisze:haha Nigagzowi marzy sie Camp Nou ale blizej ci chlopie do roboty w MZZIOŚ i wyczekiwania na koniec hahaha
hahaha o kurde dobre hahaha
kaczy pisze:Sory za to co napisałem ale jak zwykle ktos musial mi nie pierwszy raz pierdolić takie farmazony i robic z igly widly
Jak zwykle musiałeś się wygłupić i tyle :] Nic nowego w gruncie rzeczy, ale ostatnio pustki na forum więc każda wpadka rzuca się w oczy. Life is brutal.

Wróć do „Hiszpania”