zapytaj jego. ja nie napisze bo dostane wp
cesc nie chcial u nas zostac a swoimi wypowiedziami po finale LM moja ocena tego czlowieka spadla jeszcze mocniej. mam nadzieje ze trafi do realu
a tak juz najzupelniej powaznie to nie zostal zwabiony latwa kasa bo przychodzil do klubu w ktorym gral vieira i gilberto silva i paru innych, lepszych.
deco jeszcze nie bylo. davids przyszedl dopiero w zimie. w srodku pola mielismy tylko cocu i xaviego. iniesta dopiero zaczynal swoja przygode z wielka pilka. wiec slabo trafne argumenty.
jakos inni pilkarze zostali mimo zakusow innych klubow. symptomatyczna byla swojego czasu wypowiedz messiego - ze on dziwil sie swojemu przyjacielowi z la masii gdy ten postanowil odejsc
dlaczego nazywam to zlodziejstwem? bo arsenal zrobil wszystko poza plecami klubu. obchodzac przepisy uefa dzieki prawu hiszpanskiemu.
pamietam jak kibice arsenalu plakali, ze real rozmawial z vieira za plecami ich klubu. dokladnie taka sama sytuacja
nie przecze, cesc ma wielki talent, rozwinal sie lepiej niz myslalem i zycze mu jak najlepiej w zyciu. ale nie mam zamiaru zapominac jak wygladala cala sprawa z jego odejsciem i zachwyty nad genialnym wengerem
troche chaotycznie to napisalem ale mam zap... w pracy wiec wybacz