FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 12 paź 2007, 16:02

rkoeman pisze:na pewno. najlepszym przykladem vv, iniesta, messi
Z Valdesem to nie trafiles.
Patrz gdzie byl Iniesta w wieku 20 lat, a gdzie jesc Cesc. :] Nawet na dzien dzisiejszy Iniesata nie gra w podstawowym skladzie. Tak, wiem rotacja... :roll: Xaviego i innych ona nie obejmuje. Jest zdrowy to gra. Tak samo jest w przypadku Cesca.
rkoeman pisze:otoz nie olewano go i mial obiecana gre w pierwszym zespole. mial tez przygotowany kontrakt profesjonalny ktory mogl podpisac jakis czas pozniej
:lol: Obiecanki cacanki. Znasz to? Gdyby Cesc zostal w Barcelonie dzisiaj by gral tyle co Gudi.
rkoeman pisze:nie przecze, cesc ma wielki talent, rozwinal sie lepiej niz myslalem i zycze mu jak najlepiej w zyciu. ale nie mam zamiaru zapominac jak wygladala cala sprawa z jego odejsciem i zachwyty nad genialnym wengerem
Pod skrzydlami Ryjka by sie bardziej rozwinal. ['] Widze, ze lubisz strasznie Wengera. :] Potrafi pracowac z mlodzieza i tego mu nie zarzucisz. Nie powiesz mi tez, ze ie chcialbys go w Barcelonie zamiast Ryjka. Wtedy moze byscie wiecej korzystali z talentow z la masii i nie musielibyscie wydawac milionow na transfery.

[/list]

Wróć do „Hiszpania”