rkoeman pisze:pokazal to w finale lm puszczajac gola w krotki rog oraz wbijajac sobie ja do siatki podczas gdy vv wyjak dwie setki w tym samym meczu
W tym sezonie zagrał 2 mecze. A w ubiegłym? Pierwszą połowę sezonu miał fantastyczną. Potem powoli zaczął się wypalać i końcowe mecze w Premiership były po prostu nieudane. Nie wiem czym to było spowodowane.rkoeman pisze: ps - lehman? w minionym sezonie i w tym nie broni lepiej niz vv. a wczesniej bywalo bardzo roznie
To Lehmann nie puścił bramki w 10 kolejnych meczach w LM.
Przesadą jest pisanie, że Valdes jest lepszy od Almunii, a tym bardziej Lehmanna.RóżA pisze:Nie przesadzajmy Krzywy .
A czego? Dlatego, że się z Tobą nie zgadzam?jordan20 pisze:co raz bardziej dochodze do przekonania ze takich ludzi jak guru i piotroo powinno sie zamykac w zakladzie dla umylowo chorych
jordan20 pisze: uswiadomcie sobie!! valdes to po cechu , buffonie i cassilasie to 4 najlepszy bramkarz swiata
Obecnie, to Barcelona ma zajebistą defensywę i Valdes gdyby miał więcej odwagi w niejednym meczu mógłby się po prostu położyć obok bramki.jordan20 pisze:zadne tam palopy,kahny czy inne reiny nie sa OBECNIE od niego lepsi
Mam podobne zdanie.RealFan pisze:Moja opinia o Valdesie też nie była najlepsza, ale w ciągu ostatnich miesięcy uległa znacznej poprawie i polepsza się nadal i niewątpliwie jest on co najmniej solidnym bramkarzem.
TVP pokazał Ci Cristiano w LM i tyle o nim wiesz. Moim zdaniem to Właśnie Ronaldo powinien dostać Złotą Piłkę, ale to nie ja je rozdaje i to nie temat na to.jordan20 pisze:co do c ronaldo-mail kapitalbna glownie pierwsza polowke sezonu 06-07 na wiosne juz lekko przyblakl gdzie w kulminacyjnym momencie zostal zjedzony przez gattuso w meczu z milanem-zwyczajnie nie wyrrzymal presji-a dokladnie rok wczesniej ronaldinho zjadl gattuso i zagral swietne podanie do giulego czym przesadzil awand do finalu lm