FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 12 paź 2007, 23:23

rkoeman pisze:pokazal to w finale lm puszczajac gola w krotki rog oraz wbijajac sobie ja do siatki podczas gdy vv wyjak dwie setki w tym samym meczu
:lol2: Zajebisty jesteś. Zacznijmy od tego, że Almunia nie grał regularnie. Nawet bym powiedział, że w ogóle nie grał. A tu nagle w finale LM wszedł na boisko nierozgrzany i nieograny. Racja, wtedy Valdes uratował wam tyłek. Chociaż Henry znacznie mu w tym pomógł. Każdy bramkarz popełnia błędy. Mam tu dać kilka cytatów po meczu z Liverpoolem? Wszyscy po nim jechaliście, dosłownie wszyscy. Teksty typu "nowy bramkarz jest priorytetem w następnym okienku transferowym" były na porządku dziennym.
rkoeman pisze: ps - lehman? w minionym sezonie i w tym nie broni lepiej niz vv. a wczesniej bywalo bardzo roznie
W tym sezonie zagrał 2 mecze. A w ubiegłym? Pierwszą połowę sezonu miał fantastyczną. Potem powoli zaczął się wypalać i końcowe mecze w Premiership były po prostu nieudane. Nie wiem czym to było spowodowane.

To Lehmann nie puścił bramki w 10 kolejnych meczach w LM. :]
RóżA pisze:Nie przesadzajmy Krzywy .
Przesadą jest pisanie, że Valdes jest lepszy od Almunii, a tym bardziej Lehmanna. :roll:
jordan20 pisze:co raz bardziej dochodze do przekonania ze takich ludzi jak guru i piotroo powinno sie zamykac w zakladzie dla umylowo chorych
A czego? Dlatego, że się z Tobą nie zgadzam? :roll:
jordan20 pisze: uswiadomcie sobie!! valdes to po cechu , buffonie i cassilasie to 4 najlepszy bramkarz swiata
:lol2: To się nadaje do złotych ust.
jordan20 pisze:zadne tam palopy,kahny czy inne reiny nie sa OBECNIE od niego lepsi
Obecnie, to Barcelona ma zajebistą defensywę i Valdes gdyby miał więcej odwagi w niejednym meczu mógłby się po prostu położyć obok bramki.
RealFan pisze:Moja opinia o Valdesie też nie była najlepsza, ale w ciągu ostatnich miesięcy uległa znacznej poprawie i polepsza się nadal i niewątpliwie jest on co najmniej solidnym bramkarzem.
Mam podobne zdanie.
jordan20 pisze:co do c ronaldo-mail kapitalbna glownie pierwsza polowke sezonu 06-07 na wiosne juz lekko przyblakl gdzie w kulminacyjnym momencie zostal zjedzony przez gattuso w meczu z milanem-zwyczajnie nie wyrrzymal presji-a dokladnie rok wczesniej ronaldinho zjadl gattuso i zagral swietne podanie do giulego czym przesadzil awand do finalu lm
TVP pokazał Ci Cristiano w LM i tyle o nim wiesz. Moim zdaniem to Właśnie Ronaldo powinien dostać Złotą Piłkę, ale to nie ja je rozdaje i to nie temat na to.

Wróć do „Hiszpania”