Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: krzychu212 » 13 paź 2007, 10:32

Klatus pisze:Mourinho nie przejdzie, co nie zamyka Lamaprdowi drogi do Madrytu, wydaje mi się, że już szybciej Anglik trafi do Realu niż Hiszpan.
Możliwe jest jego przejście, ale pisałem o przydatności, a tu Cesc jest o wiele bardziej przydatny.
Klatus pisze:Mówiąc o napadzie Barcelony masz na myśli "fantastyczną czwórkę" czy Eto'o i Henryka? Bo jeśli tylko tę dwójkę, to napad RvN-Drogba/Villa byłby na pewno lepszy, a jeśli masz na myśli jeszcze Messiego i Dinho, to trudno żeby dwóch piłkarzy równało się z czterem.
O czwórce nie myślałem, bo nie będzie za dużo sytuacji żeby grali razem w tym samym momencie na boisku. Eto'o i Henry gorsi od ewentualnej pary RvN i Villa/Didier teraz może tak, kiedy Eto'o jest kontuzjowany :D Ale oni też raczej na boisku grać nie będą razem za często. W sumie to źle na pisałem z tym napadem. Bo raczej nie da się porównać 3 napastników z dwoma. W kategorii dwóch napastników Real miałby najlepszy napad w lidze, jakby przeszli na 3 napstników byłby to drugi napad za Barceloną.
Klatus pisze:Realowi nie są potrzebne młode gwiazdki z Barcelony, gdyż sam ma ich kilka w obwodzie.
Masz na myśli tego Polaka :D Matę zabrała Wam Valencia, a lepszych raczej nie mieliście, aż tak sporo tych talentów (ale takich na prawdę pokazujących coś w piłce młodzieżowej) to nie ma obecnie.

Wróć do „Hiszpania”