AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/
Reputacja: 0

Post autor: Ewa_ » 13 paź 2007, 11:21

Hehehe....Ancelottiego nie było nawet na ławce trenerskiej. W dniu wczorajszym pierwszym trenerem był Mauro Tassotti :)

Z tego co dzisiaj podały portale nic groźnego nie stało się Sandro. Nie ma co panikować. Pewnie nie chcieli ryzykować czegoś poważniejszego i dlatego został zmieniony.
Co do samego meczu to niestety nie miałam możliwości oglądania. Jednak na włoskim portalu tgcom doczytałam się, że z bardzo dobrej strony pokazał się Gourcuff. Był bardzo aktywny. To samo dotyczy Darmiana, który został wprowadzony na boisku za Nestę. Pato pokazał kilka dobrych zagrań, ale bez fajerwerków. Znalazłam jednominutowy skrót http://pl.youtube.com/watch?v=GB2fS5M_kck
Widzę, że Kalac 'wyciągnął' ładnie dwie piłki.

PS. Pato został zmieniony, gdyż doznał lekkiego urazu. Pewnie naciągnął mięsień. Uważam, że jest to wynik przygotowań jakie przechodzi. Zapewne przygotowania do sezonu w Brazylii bardzo się różnią od tych w Europie. Jego organizm nie był przyzwyczajony do takiego wysiłku ;) Ma jeszcze trochę czasu, aby przygotować się dobrze do swojego debiutu.

Wróć do „Włochy”