Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 14 paź 2007, 9:28

Oczywiście poza Ebim wydaje mi się, że na największe pochwały zasłużył sobie Łobodziński. Nie byłem zbyt pewny co do jego osoby - osobiście wolałem, aby to Kosowski rozpoczął mecz na prawym skrzydle, ale Wojtek radził sobie bardzo dobrze - często mijał rywali zwodami i nawet strzelił raz, czy dwa w światło bramki. A właśnie strzałów nam brakowało, bo ten ich bramkarz to miał chyba z 1,20 m wzrostu więc przy każdej piłce lecącej w światło bramki miał poważne problemy.

Kazachowie to w sumie do momentu strzelenia bramki grali jak jacyś szewcy, którym kazano grać w meczu reprezentacji - kiksy, głupie straty i wybijanie piłki. Po strzeleniu bramki wstąpiła w nich taka wiara, że spokojnie wychodzili spod naszego pressingu...Borat byłby dumny.

Co do samej awarii to ta plansza "Przepraszamy za usterki" była po prostu mistrzowska! :lol: Ktoś chyba sięgnął na szybca to materiałów archiwalnych gdzieś tak za wczesnego Gierka :lol: . Prezesowi Urbańskiemu pewnie łezka się z oku zakręciła :twisted: . Tak czy inaczej - elektryk po raz drugi ratuje nasz kraj. Raz układając się z komunistami, a teraz dając Polsce szanse na awans do Euro! DZIĘ-KU-JE-MY!!

Wróć do „Polska”