Komentatorzy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 14 paź 2007, 21:22

Wczoraj trochę oglądałem skróty meczów eliminacyjnych do Euro (oczywiście późno w nocy bo TVP kibiców ma w głęboko co już nie raz pokazała). I najlepiej z tych skrótów zapamiętałem Cezara Kucharskiego, który coraz bardziej działa mi na nerwy. Te jego jąkania tak mnie irytowały że nawet nie słyszałem o czym on gada :? Sposób wypowiadania Cezara można porównać do reklamy Maxa Kolanko w której jakiś ubezpieczyciel wchodzący na polski rynek ma ceny tańsze o 30% (czy jakoś tak bo z kolei ja mam reklamy głęboko o!) a Kolanko powtarza swoją kwestię bez 30% wyrazów przez co nie idzie nic zrozumieć – i tak samo Cezar zatyka się w mniej więcej 30% długości całej swojej wypowiedzi. Już 100 razy wolałbym Steca z gniazdem na głowie bo ten przynajmniej umie się wypowiadać i nadaje się do TV, w przeciwieństwie do Cezara, który albo się jąka, gada jak na zwolnionym filmie lub tak cicho jakby zamknęli go w szafie. Czy kibicom nie wystarczą już dziadki – ekspertY i jego wysokość Dario Szpakowski i trzeba angażować kolejnych ludzi nie nadających się do TV? :roll:

I dziś w TVP Warszawa vel INFO z meczu hokeja którego widziałem dosłownie niecałe 10 sek: '…[tu pewnie nazwisko] który strzelał gole na drużyny dla której przed chwilą gola strzelił' :warrior:

Wróć do „Hyde Park”