DISCO POLO

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 14 paź 2007, 21:43

African pisze:muzyka jak każda inna, ma tylko ten plus, że praktycznie każda piosenka łatwo wpada w ucho i przyjemnie się jej słucha, czego nie można powiedzieć o piosenkach z innych gatunków muzycznych.
Jak jeszcze nie mierzyłbyś wszystkich swoją miarą to byłoby fajnie. Mi akurat to coś nazywane disco polo nie wpada w ucho i nie jest dla mnie przyjemnością gdy ją słyszę a co za tym idzie bardziej cierpię niż się odprężam i bawię.
African pisze:A w czym te gatunki są lepsze ?
Np w tym że ci wykonawcy metalu czy innego takiego którego notabene nie słucham mają pojęcie o muzyce. A gwiazdą disco polo może być każda osoba z ulicy która zostanie dobrze wypromowana i podsunie sie jej jakieś teksty do 'śpiewania' lub sama zaśpiewa - 'widziałem ją, ona patrzyła na mnie tratatatata; wzięliśmy sie za ręce i było nam fajnie tratatatata' itp i już masz piosenke disco :roll: A zeby uprawiać rock czy cos takiego trzeba mieć pojecie o śpiewaniu czy ogólnie o muzyce jakiej nie jest w stanie zrobić prosta osoba próbująca śpiewać disco polo.
African pisze:Trzeba też umieć docenić banalne rzeczy, a nie tylko lansowane przez media utwory
Metal lansuja media? Media lansują głównie laski z silikonem.
African pisze:Do wymyślenia każdej piosenki potrzeba talentu. Ludzie wymyślający teksty obojętnie jakiej piosenki to artyści. Po co Ci do tego wódka, przecież to takie głupie i banalne jest, więc bez wspomagaczy wymyślisz jakiś disco-polowy tekst.
Mam wrazenie ze jesteś osobą nie wierzacą we własne umiejętnosci. Głowa do góry tobie też sie uda :lol:
African pisze:Jest to śpiewane, więc muzyką siłą rzeczy musisz to nazwać.
A Wiśniewski z Mandaryną są muzykami czy robią po prostu show? Niektórzy uważają ze oni śpiewaja.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”