Odnośnie samej konfrontacji Villarreal - Barcelona to ja również spodziewam się ciężkiej przeprawy. Co prawda gramy naprawdę dobrze, ale to samo można powiedzieć o ŻŁP. Dodatkowo wciąż musimy borykać się z absencjami ważnych piłkarzy a do tego dojdzie jeszcze zmęczenie meczami reprezentacyjnymi. Na szczęście Ryjek będzie mógł jednak skorzystać z usług Deco (obawiałem się limitu kartek, ale chyba jeszcze do tego nie doszło) natomiast w drużynie rywala nie zagra nie kto inny jak Rossi
----------------------------------------------------------------------
Problem w tym, że dobrym bramkarzem nie stajesz się po kilku czy kilkunastu spotkaniach (a tyle właśnie rozegrał Almunia w barwach Arsenalu). Ile spotkań o wysoką stawkę rozegrał Almunia? Ile razy ratował punkty Arsenalowi? Potem pod tym samym kątem oceń Valdesa i zapytaj sam siebie czy stawianie Almunii i Valdesa na jednym poziomie nie jest przypadkiem śmieszne.guru pisze:Powiedz mi jedno. Czy widziałeś chociaż raz Almunie w akcji? Chodzi mi o ten sezon. Wcale od Valdesa gorszy nie jest. Ja tam Valdesowi nic nie ujmuję. Jest dobrym bramkarzem, ale wciskanie go na siłę to światowej czołówki jest śmieszne.
Dyskutując o tym czuję się jak debil i w porównaniu do niektórych nie jest mi z tym dobrze tak więc kończę już.
Ewentualnie można dopisać Almunię do listy bramkarzy lepszych od Valdesa i po krzyku. Mi to zupełnie nie będzie przeszkadzało.