Tobie odpowiem osobno, dziś nie mam już dość sił intelektualnych na dyskusję z Tobą.
Tylko jedno - źle mnie zrozumiałeś z tym, że władza jest celem samym w sobie.
Yukasz
Jak Ty to liczysz? Taki sojusz jaki proponujesz nie ma wystarczającej ilości głosów.Yukasz pisze:Mam większość i rządzę w kraju Majkel
Zresztą na poczatku nie pisaliśmy czy PiS powinien zaprosić do rządzenia LPR i SO tylko rozpatrywaliśmy to z drugiej strony - od strony tych dwóch partii.
Też byłem pewny - więc było nas co najmniej dwóch. Ja uważam tak jak czeher - tutaj słowo nigdy ma zastosowanie.Przed wyborami mówili to samo o LPR i SO więc w polityce nie ma słowa 'nigdy'. I jeszcze to słynne zdanie - 'nie będę premierem gdy mój brat będzie prezydentem' a mogę ci powiedzieć a ty mi możesz wierzyć lub nie że byłem pewny na 120% że Jarek prędzej czy później ale po wyborach tym premierem jednak zostanie. I został
Widzisz tutaj jakieś problemy? Wszystko to jest wykorzystywanie tego jakie ma się możliwości prawne. A sam podsłuch nie jest zły i niezgodny z prawem. Niezgodne z prawem było by fabrykowanie dowodów.Yukasz pisze:podsłuchy, szukanie haków, prowokacje
PiS uległo PO? Chyba zapominasz kto wygrał te wybory.Yukasz pisze:A gdyby PiS uległ PO to nie mielibyśmy tego całego gadania o tym że demokracja może być zagrożona i PiS nadużywa władzy a tłumaczy to jedynie przypadkiem.