HSV (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 15 paź 2007, 10:17

Effi pisze:W Co do Borussi. Ja myślę, iż można nazwać tą drużynę klubem z górnej półki. I choć ostatni sezon im nie wyszedł (zresztą ten też nie idzie im pomyślnie), to jednak uważam iż można pamiętać o tym, co ten klub grał jeszcze pare lat temu, mając w swym składzie świetnych zawodników, jak Ricken, Reuter, Zorc, Sammer, Amoroso, Woerns.
Fakt, że to była świetna drużyna, wielki klub w latach 90-tych (stawiany na równi z Bayernem z tego okresu), a i jeszcze świetny zespół na początku wieku :wink: Jednak teraz to co gra Borussia, to jedynie mizerne wspomnienie minionej świetności. Jeszcze sporo czasu minie, zanim ten klub chociaż w części przybliży się do dawnych osiągnięć. Stąd moje twierdzenie, iz na obecną chwilę Borussia nie zalicza się do górnej półki BL :wink:
Effi pisze: Ja myślę, tak jak w poście wyżej, że w tym sezonie drużynie z HSH Nordbank Arena wiedzie się o wiele lepiej aniżeli w poprzednim
Było nie było, nie okupujecie juz miejsc spadkowych, a to juz jest zasadnicza różnica :wink: Myslę, że HSV stać na awans do europejskich pucharów, pytanie tylko czy stac ich na awans do LM i zatrzymanie van der Vaarta (sądzę, że prędzej uda się to pierwsze, niz drugie).

Wróć do „Niemcy”