Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 16 paź 2007, 16:09

Chlopaczek pisze:Tusk wlasnie chcial rozbudzic takie przekonanie w ludziach sledzacych debate
Tak chciał i ja nie kieruję się tymi cytatami Tuska ale tym jak odpowiadał Kwaśniewski. Może i uległem Tuskowi ale odniosłem wrażenie że z Kwaśniewskim nie jest najlepiej bo nie odnosił sie precyzyjnie odnośnie programu LiDu i miał z tym problemy.
Ale już nie docierały do mnie po raz kolejny gadanie Tuska 'jest pan nie przygotowany' itp co też było zabiegiem aby ośmieszyć oponenta co dało się zauważyć już podczas poprzedniej debaty. Tego akurat nie kupiłem bo dla mnie Kwaśniewski nieźle się przygotował (prócz tego jak czasem miał się odnieść do programu ale to jest cząstka) a sam Tusk mógł się lepiej zaprezentować a te swoje pomówienia czasem wygłaszał tak aby je wypowiedzieć bez większej słuszności.
Chlopaczek pisze:Biorac to nawet na chlopski rozum wydaje sie ekstremalnie glupim posunieciem gdyby Kwasniewski nie zapoznal sie z programem LiD-u nawet jezeli robi tylko za ich gebe w tv.
W wiekszym stopniu ich wizja na pewno sie pokrywa ale ja odniosłem wrażenie że nie zna szczegółów programu bo nie potrafił ich zaprezentować.

A słyszeliście - dziś Ziobro miał niegroźny wypadek i jego rządowa limuzyna uderzyła w bok innego auta. Ale co najważniejsze - Ziobro miał tylko jakiś uraz ręki i został opatrzony przez lekarza którego niedawno CBA z Ziobro na czele aresztowało a sąd go zwolnił z powodu braku wystarczającej ilości dowodów. Ładnie co? :P

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”