FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 20:33

Faucon pisze:a co do Cyrkla to nie radze z nim prowadzić dyskusji, już miałem okazje poznać jego "twórczość" na innej stronie i gość ma chyba jakieś problemy ze swoją osobą, takie przynajmniej mi sie wydaje.
Janio pisze:jeśli tylko Twój wzrok jest w stanie wychwycić czerwoną kreseczkę pod pisanym wyrazem możesz być pewny, że należy tak pokombinować żeby się jej pozbyć, (wbrew pozorom wariantów nie ma aż tak dużo) Hardkor
Niestety ale nioe mam zadnych czerwonych kreseczek pod wyrazami wiec nie zawsze wiem jak sie pisze :P Pozdro.

A zeby nie bylo OT bo jakies polowanko chyba jest na mnie to dobrze wiem ze Barca nie spadnie i zapewne bedzie grała w europejskich( :wink:)pucharach tylko sa to moje pobozne zyczenia.Ponadto messi obok Ronaldinho to kolejny zawodnik ktory mimo ze gra w Barcelonie zasluguje na moj szacunek.Chcialym aby grali w Liverpoolu ale niestety wiem ze to nierealne.

Wróć do „Hiszpania”